Co stálo za sblížením povedeného tria Ahn Jae Hong, Kang Ha Neul a Ong Seong Wu? Společné pomlouvání, nebo fotbal?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: n.news.naver.com


Skutečnost, že jsou tři známí umělci skvělými přáteli není už žádnou novinkou. Neuhádnete ovšem, co je tak sblížilo
!

Herec Ahn Jae Hong byl hostem variety pořadu Ask Us Anything, kde se objevil společně s hvězdami z filmu Secret Zoo. Patřili mezi ně Kang So Ra, Kim Sung Oh a Jeon Yeo Bin.

Během úvodního kvízu, kdy se stálé obsazení variety pořadu dozví informace o hostu, Ahn Jae Hong řekl: „Vydal jsem se do Argetiny natáčet Traveler s Kang Ha Neulem a Ong Seong Wuem. Opravdu jsme se tam my tři sblížili. Co myslíte, jaká byla příčina našeho sblížení?“ Kang So Ra tipovala, že společně navštívili lázně, zatímco Seo Jang Hoon se rozhodl vydat jinou cestou. Prohlásil, že se tři herci sblížili během dlouhého pobytu v Argentině. Oba se mýlili. Ahn Jae Hong naznačil, že mezi sebou nalezli určitou podobnost.

Kim Young Chul řekl: „Když se lidé sbližují, pozitivní mluva je dobrá, ale lidé se také sblíží, když někoho pomlouvají za jeho zády. Tito tři začali mluvit o produkčním režisérovi Choi Chang Soo (bývalý PD Ask Us Anything a současný PD Traveler).“ Lee Soo Geun zavtipkoval: „Chlapci, vy jste si povídali o Ryu Jun Yeol ze sezóny jedna Traveler.“ Obě možnosti byly špatné.

Seo Jang Hoon to zkusil znovu: „Byli jste na své cestě do Argentiny. Obvykle toho není moc, o čem se dá mluvit, když někoho potkáte poprvé. Ale co vám přijde na mysl, když se řekne Argentina? Sblížili jste se, zatímco jste si povídali o argentinských fotbalistech, Lionelu Messim a Diegem Maradonou.“ Přestože odpověď byla špatná, hosté a stálé obsazení pokračovali v hádání s tím, že to má něco společného s fotbalem.

Kang Ho Dong konečně pronesl správnou odpověď. Zněla: „Vy tři jste se sblížili, protože jste nevěděli nic o fotbale v zemi, která je známá fotbalem.“

Ahn Jae Hong řekl: „Opravdu nemám rád fotbal. Když jsme byli v Argentině, věděl jsem, že Messi byl prvním hráčem, který po šesté vyhrál . Věděl jsem, co je Ballon d’Or, ale Kang Ha Neul a Ong Seong Wu nevěděli ani to. Když se muži sejdou, obvykle mluví o fotbale nebo videohrách. Ale protože nám třem se to nelíbí a o fotbale toho moc nevíme, naskytla se možnost být mimo tuto situaci a tak byla šance se rychle sblížit.“

Co říkáte na vtipný důvod jejich sblížení? Podělte se s námi v komentářích!


Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.