V pokračování filmu Honest Candidate uvidíme Ra Mi Ran, Kim Moo Yeola, Yoon Du Juna a další známé herce

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki.com

Pokud se vám líbila komedie Honest Candidate o političce Joo Sang Sook z roku 2020, můžete se těšit na pokračování. Pojďme si říci, kdo si v něm zahraje a co můžeme čekat od děje.

Pokračování úspěšné komedie Honest Candidate se začalo natáčet 31. července! Do hlavních rolí byli obsazeni Ra Mi Ran, Yoon Du Jun ze skupiny Highlight, Kim Moo Yeol, Yoon Kyung Ho a Park Jin Joo. Snímek režíruje režisérka Jang Yoo Jung, která má na svědomí filmy Finding Mr. Destiny a The Bros. 

Na co se můžeme těšit? Opět se setkáme s političkou Joo Sang Sook, která je nyní členkou Národního shromáždění, a zjistila, že nedokáže lhát těsně před novým kolem voleb. Pokračování filmu se tedy zaměří na její příběh, když se pokusí vrátit na politickou scénu.

Po jejím boku bude stát Park Hui Cheol (Kim Moo Yeol), její spolehlivý a zábavný pomocník. Očekává se, že bude opět čelit výzvám, když se bude muset postarat o následky různých nehod, které Joo Sang Sook způsobí. Dalším navrátilcem je Yoon Kyung Ho, který hraje nedospělého manžela političky.

Ve filmu se objeví také Seo Hyun Woo, známý ze seriálu Flower of Evil. Velkolepé herecké obsazení je připraveno přinést divákům více smíchu i více chemie a skvělé herecké výkony na plátně. Premiéra filmu je plánovaná na příští rok.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.