Kim Sae Ron uvidíme v historickém drama speciálu Those Women. Které herečky se k ní přidají?

Eva Lenská
Film / TV
Foto: allkpop.com

Kim Sae Ron se spolu se třemi dalšími herečkami objeví v novém historickém drama speciálu, který připravuje televize KBS2. Na co se můžeme těšit a kdo se ke známé herečce připojí? 

Televize KBS2 chystá krátký historický drama speciál o jedné epizodě s názvem Those Women. Režírovat ho bude Lee Woong Hee a o scénář se postará Kang Han. Kromě Kim Sae Ron si v něm zahrají i herečky Jung Da Eun, Seo Eun Young a Lee Ha Young.

These Women je historické drama o dvorní dámě, která musí způsobit pád korunní princezny. Čeká nás tedy boj o moc a intriky.

Kim Sae Ron ztvární So Ssang, dvorní dámu, která žije v paláci už 14 let. Snaží se finančně podporovat svou rodinu, jenže konkubína Kwon Min odhalí její slabost a vyhrožuje jí, že ji vyžene z paláce. Aby si So Ssang zachránila své postavení, musí se dostat do blízkosti korunní princezny a způsobit její pád.

Jung Da Eun si zahraje korunní princeznu Bong Seon, potížistku, kolem které kolují nejrůznější drby. Dvorní dámy ji považují za osobu číslo 1, které je třeba se v celém paláci vyhnout.

Seo Eun Young bude hrát Kwon Min, konkubínu korunního prince Lee Hyanga, která chce princovu lásku jen pro sebe. Za tímto účelem uzavře nebezpečnou dohodu se So Ssang.

Lee Ha Young bude hrát Dan Ji, dvorní dámu podobnou So Ssang. Je nejlepším zdrojem drbů v paláci a So Ssanginou nejlepší přítelkyní.

Tento zajímavý historický speciál bude odvysílán v prosinci.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.