Junho se nebrání rozmanitým aspektům hudby a herectví. Zároveň aktivně odbourává stres a udržuje se v kondici

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Elle Taiwan

Lee Junho je oblíbený nejen jako člen skupiny 2PM, ale také jako herec. Jakoby už tak nebyl dost hvězdný, loni ho ke hvězdám ještě více vynesl seriál King the Land. Fanoušků mu přibylo a práce také. Má čas na odpočinek a co mu pomáhá vyčistit si hlavu? O tom a ještě dalších věčech promluvil během focení pro Elle Taiwan.

Junho, hvězda červencového čísla magazínu ELLE Taiwan, zaujme už od první chvíle svou elegantní aurou a fascinujícím pohledem. Jeho uvolněné chování, výrazný vzhled a schopnost bez problémů obléknout okouzlující i jednoduché outfity dokazují, že má hvězdnou moc rozzářit každou místnost.

Když redaktor magazínu upozornil na jeho úspěch napříč odvětvími a na to, že ho mnoho mladších umělců považuje za svůj vzor, Junho vyjádřil svůj vděk. „Jsem opravdu vděčný. Být něčím vzorem není snadné a ještě více mě to motivuje,“ podělil se o své pocity.

„Když vím, jak obdivuhodný je jejich způsob myšlení a postoj, myslím, že je důležité udržet si toto odhodlání a nevzdávat se. Stejný závazek si dávám i já,“ řekl s tím, že i na mladších umělcích je co obdivovat. Jak správně naznačil, usnout na vavřínech není moudré. Důležité je jít stále dál.

V současné době natáčí svůj další projekt, seriál Cashero z produkce Netflixu. Přesto se podělil se o to, jak se při svém nabitém programu odreagovává. „Rád si po práci užívám volný čas. A hodně cvičím, abych se udržel v kondici. Když mám hodně starostí, cvičení mi pomáhá vyčistit si hlavu a po dobrém jídle se cítím zdravěji,“ prozradil a zdůraznil svůj aktivní přístup k odbourávání stresu.

Dále také promluvil o svých ambicích: „Chci dělat věci, které se budou líbit všem. Mým cílem je být v každém okamžiku nakloněn rozmanitým aspektům hudby a herectví a toto přání se nikdy nezmění. Vždy budu dělat vše pro to, aby to bylo možné.“

V seriálu Cashero ztvární Junho Kang Sang Woonga, obyčejného státního úředníka, který získá superschopnosti úměrné množství peněz, které vlastní, a svůj plat použije na záchranu světa. Tento jedinečný superhrdinský příběh přinese divákům po celém světě nový druh zábavy, přičemž Junhovo realistické ztvárnění Kang Sang Woonga slibuje, že je zaujme. Seriál bude mít premiéru příští rok na Netflixu.

Zdroj: Zapzee

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.