Hvězdný pár z Kissable Lips si spolu zahraje ještě jednou a bude to pořádná mela!

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Ceci China

Milujete Boys Love žánr a těšíte se z toho, že je v poslední době na výsluní? Poté vás určitě potěší to, že upír a chlapec s čistou krví dostanou ještě jednou šanci naplnit svou lásku.

V únoru letošního roku byl odvysílán korejský BL seriál Kissable Lips, který diváky přivítal ve světě upírů. Jednalo se o sladkou a zároveň krvavou romanci mezi Jun Hoem, upírem kráčejícím po cestě vyhynutí a Min Hyunem, chlapcem s čistou krví.

O čem přesně tento BL seriál byl? Jun Ho je upír, kterého čeká smrt. Aby přežil, potřebuje se napít čisté krve a stát se člověkem. Jednoho dne při hledání tohoto životaschopného nápoje potkává Min Hyuna. Jak už to, tak v těchto příbězích bývá, na scénu vstoupí láska. Objeví se ovšem také další upír, Hae Soo, který ví o Jun Hových traumatech z minulosti a způsobí, že se tato dvojce rozejde.

Nechci vám moc prozrazovat závěr, nicméně mnozí fanoušci tohoto žánru ho oplakali a žádali po tvůrcích druhou řadu. Kim Ji Woong a Yoon Seo Bin jim prostě přirostli k srdci.

Pro Kim Ji Woonga to nebyl první seriál, ve kterém si zahrál upíra. Jen si vzpomeňte na The Sweet Blood, fantasy seriál, který je adaptací webtoonu The Sweet Girl. Před pár měsíci jsem se tomuto umělci podívala na zoubek. Více o něm dozvíte v tomto článku.

Protože Kim Ji Woong a Yoon Seo Bin byli a jsou jako seriálový pár populární, není divu, že si spolu zahrají ještě jednou, tentokrát v The Circumstances Of Pungdeok Villa Room 304. Pokud bych měla tuto připravovanou adaptaci novely Blue Code popsat jednou větou, bylo by to nejspíše ‚Šťastného chaebola vykopne z domu jeho tatík a následně se setkává s majitelem vily‘. Krátký, výstižný, jenže nic není tak jednoduché, že?

Ji Ho Hun je 29letým mladým mužem, chaebolem z Guemman Group, který dostává od svého otce přísné ultimátum. Zaprvé musí odejít bez peněz z domu, přežít dva roky a zadruhé dosáhnout výsledků jako vedoucí nového obchodního oddělení.

Skvěle vychovaný, chápejte rozmazlený, muž je tedy vykopnut z domu a přestěhován do vily, do které přijede ve Ferrari. Tolik k tomu ‚bez peněz‘. Když přijede, potkává Seo Jae Yoona, majitele vily, který ho ignoruje a považuje ho za póvl. Nicméně se ukazuje, že pracují ve stejné firmě, a navíc jejich profesní vztah je vedoucí a podřízený.

Těšit se můžeme na 8 epizod. Už teď mě to baví, co vás?

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.