Do Kyung Soo: hrát prvního Jihokorejce, který se vydal na Měsíc, mělo svůj smysl

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Marie Claire Korea

Do Kyung Soo neboli D.O. z EXO láká fanoušky na svůj nejnovější film The Moon prostřednictvím focení a krátkého rozhovoru s časopisem Marie Claire Korea.

EXO měli nedávno comeback s novým albem Exist, nicméně D.O. se kromě hudby zaměřuje i na herectví a propagace nového filmu The Moon. O čem tento sci-fi snímek je? O misi na Měsíc.

Foto: Marie Claire Korea

Do Kyung Soo hraje astronauta Hwang Sun Wooa, který se vydává na první jihokorejskou expedici na Měsíc. Je však také jediným mužem, jenž čelí nelehké výzvě a bojuje o přežití poté, co zůstal sám v rozlehlém vesmíru. Přesto však zůstává oddaný své přidělené misi. Na Zemi se však o něm dozví muž jménem Jae Kook (Sol Kyung Gu), který se ho bude snažit zachránit.

Během rozhovoru s Marie Claire se herec a idol ohlédl za svými zkušenostmi. „Pracovat znovu s režisérem Kim Yong Hwou pro mě byla zase neuvěřitelná příležitost. A vzhledem k tomu, že Sol Kyung Gu byl obsazen jako první, necítil jsem nic jiného než vděčnost,“ uvedl. „I když to bylo jen pro film, hrát prvního Jihokorejce, který se vydal na Měsíc, mělo svůj smysl.“

Popsal také, jak přistupoval k roli Sun Wooa, který je osamělý a má strach. Prozradil: „Mnoho scén jsem musel natočit sám a spoustu jsem si musel i sám domyslet. Největší výzvou bylo vyjádřit extrémní emoce, když jsem měl na sobě navlečený skafandr.“

Snímek The Moon má v Koreji premiéru 2. srpna.

Zdroj: Zapzee

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.