Na Netflixu již brzy najdeme dvě nové korejské romantické komedie. Jedna bude o neodolatelném úsměvu a druhá o minulých životech

Eva Lenská
Film / TV
Foto: tvN/Netflix

Pokud máte rádi romantiku, humor a jihokorejské seriály, můžete se začít těšit. Netflix totiž své nabídky zařadí dvě nové romantické komedie z Jižní Koreje. Jmenují se King the Land a See You in My 19th Life. Určitě vás pobaví a příjemně naladí.

King the Land

Gu Won (Lee Joon Ho) pochází z bohaté rodiny, které patří společnost King Group. O to bohatství však musí bojovat. Ačkoli je chytrým, elegantním a šarmantním mladým mužem, s randěním má problém. Nedokáže odolat falešnému úsměvu.

Cheon Sa Rang (Im Yoon Ah) má veselou povahu a stále usměvavou tvář. Začne pracovat v hotelu King, který tvořil kulisu jejím nejšťastnějším vzpomínkám z dětství. Při práci v hotelu se potýká s různými obtížemi. Pak ale potkává Gu Wona a začne to mezi nimi jiskřit.

See You in My 19th Life

Ban Ji Eum (Shin Hye Sun) má mimořádnou schopnost: dokáže si vybavit vzpomínky na všechny své minulé životy. Opakovaně se převtěluje už téměř tisíc let a své životy prožívá naplno. Poté, co jeden její život přeruší tragická nehoda, vydá se znovu navázat kontakt s lidmi ze svých minulých životů a rozhodne se najít muže jménem Moon Seo Ha (Ahn Bo Hyun), kterého potkala ve svém osmnáctém životě. Budou vzpomínky na její osmnáctý život sabotovat romantiku v devatenáctém? Nebo láska přetrvá napříč různými životy?

Pak je tu ale Yoon Cho Won (Ha Yoon Kyung), zahradní architektka a mladší sestra Yoon Joo Won (Kim Shi Ah), které se po smrti starší sestry zhroutil svět. Je odvážná a laskavá i poté, co přišla o svou milovanou sestru, ale snaží se udržet si optimismus. Když náhodou potká Ban Ji Eum a uvidí v ní svou starší sestru, začne se zajímat o její identitu.

Oba seriály začne Netflix přidávat po epizodách od 17. června.

Zdroj: Netflixer, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.