IU a Park Bo Gum se spolu v novém seriálu vydají na ostrov Jeju

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki

Zpěvačka a herečka IU, která je nyní v kurzu, neboť chodí s Lee Jong Sukem a pohledný herec Park Bo Gum, jenž se loni vrátil z vojny, byli obsazeni do připravovaného seriálu s pracovním názvem You Have Done Well.

Seriál You Have Done Well bude režírovat Kim Won Suk, jenž s IU v minulosti spolupracoval na seriálu My Mister. Scénář má na svědomí Im Sang Choon (Fight For My Way).

Připravované drama bude vyprávět životní příběhy Ae Soon a Gwan Shika, kteří se narodili na ostrově Jeju v 50. letech 20. století.

IU ztvární půvabnou Ae Soon, která je rebelka, ale pokaždé, když se vzbouří, znervózní. Nemá se zrovna nejlépe, ale vždycky září a je plná optimismu. Miluje knihy a sní o tom, že se stane básnířkou, i když kvůli chudobě nemůže chodit do školy, a je to odvážná dívka, která neskrývá emoce.

Park Bo Gum si zahraje Gwan Shika, nesmírně pilného a tichého mladíka. Romantika však pro něj není silnou stránkou a neví, jak se zachovat, když Ae Soon pláče nebo se směje. Je to tichý pomyslný rytíř na bílém koni, který ji miluje a do lásky k ní vkládá vše. Žádná jiná dívka ho nezajímá.

Seriál by měl mít 12 epizod a natáčet se začne v první polovině tohoto roku.

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.