Smrťák z Tomorrow si po boku Kim So Hyun a Chae Jong Hyeopa zahraje populárního spisovatele

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: MBC

Bolístkám první lásky se bude věnovat připravovaný romantický seriál, jehož obsazení je vskutku zajímavé.

Nový seriál s názvem ‚Is It Fate?‘ bude výsledkem spolupráce mezi režisérem Song Hyun Wookem, který je podepsán pod populárními kousky jako jsou The Golden Spoon, The King’s Affection a The Beauty Inside, a scénáristkou Park Geu Ro. Připravovaný seriál bude založen na stejnojmenném webtoonu od Nam Ji Eun, za jehož ilustrací stojí Kim In Ho.

O čem seriál bude? Lee Hong Joo je svobodnou ženou, která pracuje jako PD animační produkce. Kvůli duševní jizvě z lásky, kterou prožila v minulosti, se bojí znovu zamilovat. Jednoho dne však náhodou poprvé po deseti letech střetává svou první lásku, Kang Hoo Yeonga. Ten i přesto, že toho tolik nenadělá, ve všem dosahuje těch nejlepších výsledků. Do Koreje se vrátil poté, co nějaký čas pobyl ve Spojených státech.

Jako Lee Hong Joo se divákům představí herečka Kim So Hyun, kdy její protějšek ztvární Chae Jong Hyeop.

Postavu populárního spisovatele Bang Jun Hoa, který je plný sebelásky, si zahraje Yoon Ji On. Protože Lee Hong Joo byla první fanynkou jeho úplně prvního románu, chce spolupracovat pouze s ní.

FOTO: mydramalist

Yoon Ji On má za sebou působivou hereckou kariéru. Jako herec debutoval v roce 2016 a od té doby hrál v několika divadelních hrách, filmech a seriálech. Patří mezi ně Memory, Our Gap Soon, Stranger, Mr. Sunshine, Dear My Room, Search: WWW, Be Melodramatic, Memorist, Sweet Home, Monthly Magazine Home, You Are My Spring a Jirisan.

Letos svým výkonem oslnil diváky v úspěšném seriálu Tomorrow, kde po boku Kim Hee Sun, Lee Soo Hyuka a Rowoona z SF9 ztvárnil postavu smrťáka.

Přestože je výčet jeho projektů poměrně obsáhlý, tak na pořádnou velkou roli, která by ho vyšoupla do výšin popularity, stále čeká.

Seriál by se měl začít brzo natáčet.

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.