Smrťáci z Tomorrow se s námi loučí. Je všemu definitivní konec?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: MBC

Posledních pár týdnů jsme mohli sledovat seriál, který byl po emoční stránce jako jízda na horské dráze. Hrdinům jsme fandili a padouchy ze srdce nenáviděli.

Předlohou fantasy seriálu Tomorrow z dílny MBC je stejnojmenný webtoon (korejský komiks). Hlavní role se ujal Rowoon ze skupiny SF9, který v seriálu vystupuje jako Choi Joon Woong. Ten se při hledání práce stane obětí nešťastné nehody a zkříží tak cestu smrtkám Goo Ryun (Kim Hee Sun) a Lim Ryoong Goonovi (Yoon Ji On). Shodou šílených náhod se stane součástí jejich týmu, jehož úkolem je spolupracovat na záchraně životů lidí zvažujících sebevraždu.

Poslední epizoda seriálu je bohužel za námi a my se teď společně podíváme na to, co o něm prohlásilo obsazení.

Nejprve promluvila Kim Hee Sun, která zazářila v roli charismatické Goo Ryun, jejíž smysl pro módu je jednoduše nepřehlédnutelný. „Byla jsem šťastná, protože se našlo mnoho lidí, kteří rozpoznali dobrá poselství, jež jsem chtěla prostřednictvím Tomorrow předat. Zdá se, že s tématem sebevraždy soucítilo hodně lidí, protože to není něco, co je pouze v Koreji, ale i po celém světě. Čas, který jsem strávila jako Go Ryun, byl velmi vzácný.“ Následně vyjádřila svou vděčnost hereckým kolegům, členům natáčecího štábu a divákům a dodala, že byla schopna dokončit seriál, protože na něm pracovali všichni společně.

Rowoon se dotkl srdcí diváků svou rolí empatického smrtelníka Choi Joon Woonga. „Pracoval jsem na tomto seriálu v naději, že se stanu pozitivním já, které dokáže přijmout bolest, kvůli níž trpím, jako nový podnět. Skrze Tomorrow jsem se toho hodně naučil a uvědomil si. Jsem rád, že jsem se s tímto skvělým projektem setkal.“ Pak stejně jako Kim Hee Sun poděkoval hereckým kolegům, členům natáčecího štábu a divákům.

Lee Soo Hyuk vnesl do seriálu napětí a romantiku jako chladnokrevný Park Joong Gil, elitní vůdce manažerského týmu. „Stále nemůžu uvěřit, že už je po všem. Režiséři, scénáristé, členové natáčecího štábu a herci tvrdě dřeli a já jsem jim za to vděčný. Především jsem vděčný divákům, kteří sledovali náš seriálu, povzbuzovali nás a sympatizovali s námi. Kvůli vám jsem byl ještě šťastnější, že můžu hrát Park Joong Gila.“

Yoon Ji On uchvátil diváky jako logicky uvažující a vyrovnaný smrťák Lim Ryoong Goo, který předváděl vynikající bromanci s Choi Joon Woongem (Rowoonem). „Při natáčení se mi dostalo velké lásky od režiséra, obsazení a štábu. Užil jsem si hodně zábavy během natáčení, takže jsem smutný, že už je po všem. Chci všem poděkovat za to, že se o mě dobře starali.“

Poté dodal: „Seriál je u konce, ale webtoon bude pokračovat, takže prosím projevte hodně zájmu a podpory. Děkuji vám, že jste měli seriál Tomorrow a Lim Ryoong Gooa rádi.“

Když vezmeme v úvahu stále neukončený webtoon, závěr seriálu a prohlášení Yoon Ji Ona, je ve hře případná druhá řada. Pomáhá tomu také fakt, že se diváci hlasitě ozývají a přejí si pokračování. Uvítali byste ho?


ZDROJ: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.