Yang Zi a Fan Cheng Cheng jako členové Vesmírné šestky ztvární pár ve Stories of Youth and Love

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: YOHO!

Romantických seriálů není nikdy dost. Tentokrát se o jeden postará čínská produkce, kdy si šestice přátel bude muset po letech odpovědět na otázku koho milovali ve svých sladkých sedmnácti.

Zhruba v polovině loňského roku se začalo proslýchat, že hlavní role moderně zasazeném romantickém seriálu Stories of Youth and Love ztvární známá Yang Zi a Fan Cheng Cheng, mladší bratr slavné Fan Bing Bing. Před pár dny se nejenom tato zpráva potvrdila, ale zároveň se začalo natáčet.

Není to tak dlouho, co skončilo natáčení kostýmového seriálu Lost Your Forever, ve kterém se Yang Zi ujala hlavní role. Už teď tento kousek patří mezi nejočekávanější seriály, které mají vstoupit na obrazovky. Loni jsme Yang Zi mohli mimo jiné vídat po boku Cheng Yia v xianxia seriálu Immortal Samsara.

Stejně jako tehdy, tak i nyní se fanouškům herečky nelíbí výběr seriálu. Sice Stories of Youth and Love není kostýmovým seriálem, ale postava Yang Zi prostě není ničím výjimečná. Fanoušci se domnívají, že herečka začíná upadat do předem dané škatulky a jednoduše přestává mít prostor ukázat své herecké dovednosti. Měla by přijímat rozmanitější projekty a postavit se výzvě.

Kromě toho se jejím fanouškům nelíbí ani Fan Cheng Cheng. Lámou si hlavu nad tím, zda dokážou být kompatibilním párem, jelikož je mezi nimi osmiletý věkový rozdíl, kdy je herec mladší. Navíc zastávají názor, že její sláva je využívána k dalšímu zviditelnění Fan Cheng Chenga, který debutoval v dnes již rozpadlé projektové skupině Nine Percent a v současné době působí v NEXT pod Yuehua Entertainment.

Příběh Stories of Youth and Love se točí okolo šestice kamarádů z dětství, kteří žili ve stejné čtvrti, spoléhali na sebe a pomáhali si v nejtěžších chvílích.

Jednalo se o rodinnou čtvrť leteckého města na severu země, kde se narodili a vyrůstali Jiang Yi, Huang Ying Zi, Fang Ming Yu, Lan Yi Fei, Zhuang Yuan a Guan Chao. Říkali si ‚Vesmírná šestka‘, ale osud je přivedl k tomu, že když dosáhli sedmnácti let, vydali se každý svou cestou. O mnoho let později se společně sejdou na svatbě, kdy každý z nich dosáhl nějakého toho kariérního úspěchu, ale zároveň skrývá jizvu ve své minulosti.

Proč tehdy Jiang Yi zmizel? Proč se Guan Chao vzdal svého snu a stal se učitelem tělocviku? Je Ying Zi fakt tak šťastná, jak se zdá? Zvolil si Zhuang Yuan ve své kariéře opravdu správnou cestu? Co se stalo s Yi Fei, která po maturitě zmizela? Našla Ming Yu konečně lásku, po které toužila? Ale nejdůležitější otázka ze všech, na kterou se nikdo z nich neodvážil odpovědět ani tehdy, ani teď. Koho jsi měl rád, když ti bylo sedmnáct?

Dokáže se Vesmírná šestka znovu dát dohromady? Časy se mění, ale city rozhodně ne. Ať už jde o rozchod, setkání, neúspěch nebo úspěch, toto přátelství je nejcennějším citem v jejich srdcích a nejmocnější silou, která je podporuje.

Obsazení:
Jiang Yi – Fan Cheng Cheng
Huang Ying Zi – Yang Zi
Fang Ming Yu – Zhu Yan Man Zi
Lan Yi Fei – Fang Yue Qiao
Zhuang Yuan – Jevon Wang (Wang Qian Yue)
Guan Chao – Zhao Rui
Ding Ye – Jin Shi Jia (Kingscar Jin)

Vypadá to, že můžeme očekávat 35 epizod.

Zdroj: jaynestars & mydramalist

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.