Kim Sae Ron a Lee Chae Min si zahrají ve filmu Everyday, We. Přidá se k nim i Yuju z Cherry Bullet

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki.com, mydramalist/upraveno

Oblíbená herečka Kim Sae Ron má novou roli! Na nový film Everyday, We však nebude sama. Přidá se k ní několik začínajících, ale nadaných umělců. Milovníci sportu si taky přijdou na své. 

Připravovaný film s pracovním názvem Everyday, We bude natočen podle KakaoPage webtoonu a bude se zaměřovat na růst, který člověk zažívá ve školních letech díky opravdovým přátelstvím a vzrušení z první lásky. O slovo se ale přihlásí i sport. Basketbal.

Kim Sae Ron si zahraje Han Yeo Wool, nadšenou basketbalistku. Lee Chae Min ztvární jejího kamaráda z dětství Oh Ho Sooa, který je do ní platonicky zamilovaný. Han Yeo Wool je však zase zamilovaná do esa školního basketbalového týmu Kwon Ho Jaea (Ryu Ui Hyun).

Sympatická Han Yeo Wool ale na svůj milostný život není sama, neboť se může těšit z blízkého přátelství s nejlepší kamarádkou Kim Ju Yeon (Yuju), která její vztah s kluky tak docela nechápe.

Diváci se mohou těšit na souhru hlavních představitelů Kim Sae Ron a Lee Chae Mina, který teprve nedávno debutoval v seriálu High Class od tvN. Ryu Ui Hyun zaujal v seriálech A-TEEN a River Where the Moon Rises a Yuju, členka skupiny Cherry Bullet, debutovala ve webovém seriálu Be My Boyfriend.

Snímek budou společně produkovat Hanteo Global a Wise Wolf. Premiéry se dočkáme příští rok.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.