Joo Won si zahraje v krimi seriálu Stealer: Seven Joseon Coins. Víme, kteří herci se k němu připojí

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Studio Santa Claus Entertainment

Po skvělém akčňáku Carter má Joo Won další prácičku. Tentokrát si zahraje v krimi seriálu Stealer: Seven Joseon Coins. Po více než dvou letech ho tedy zase uvidíme na obrazovce. Spolu s ním se v seriálu objeví celá řada šikovných herců, ale o tom si už povíme v článku.

Seriál Stealer: Seven Joseon Coins bude vysílat stanice tvN a o jeho režii se postará režisér Choi Joon Bae (Mouse). Scénář k seriálu bude mít na starosti scenáristka Shin Kyung Il (The Battleship Island). Kromě Joo Wona si v seriálu zahrají také Lee Joo Woo, Kim Jae Won, Jo Han Chul a Choi Hwa Jung.

Můžeme se těšit na akční krimi drama, ve kterém nebude chybět ani špetka humoru. Děj se bude točit kolem ochrany kulturního dědictví a členů Soulské metropolitní policejní agentury. Ti se budou snažit dopadnout zloděje kulturních statků Skunka.

Joo Won ztvární Hwang Dae Myunga, úředníka vyšetřovacího oddělení Správy kulturního dědictví. Dae Myung je svérázný muž, kterému velmi záleží na počtu ročních dovolených a během pracovní doby si často dává šlofíka. Jeho život se však stane ještě výjimečnějším, když ho z nějakého důvodu začnou podezřívat, že se spolčil se zlodějem Skunkem. Proto se posléze se stává členem Karmy a s napětím očekává, jakým změnám bude muset čelit, aby se ze státního úředníka, který pouze pobírá měsíční výplatu, stal členem neoficiálního týmu pro záchranu zcizených památek.

Herec se na svou novou roli opravdu těší, neboť prohlásil: „Drama je založeno na fiktivním příběhu s hlubokým významem. Líbí se mi, jak se bude příběh vyvíjet a jak lehce byla všechna témata zpracována. Těšte se, prosím, na nový seriál, neboť se do tohoto projektu vrhnu s největším nasazením.“

Premiéry Stealer: Seven Joseon Coins se dočkáme v první polovině příštího roku.

Zdroj: Zapzee, soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.