Hongseok z PENTAGON bude chránit dívku před šikanou. Kdo bude jeho sokem v lásce?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/CUBE_PTG_JAPAN/

Webtoon s hodnocením 9,1% jako předloha seriálu zní velmi slibně. Na co vše se v novince z dílny Kakao TV mohou diváci těšit?

Společnost CUBE Entertainment oznámila, že se Hongseok ze skupiny PENTAGON ujme jedné z rolí v připravovaném seriálu False Beauty (Shadow Beauty).

Divákům se představí jako Lee Jin Sung. Mladík, který nedokáže dobře vycházet s vrstevníky, protože je idol trainee. Zároveň je jediným, kdo se stará o Goo Ae Jin (Shim Dal Gi). Dívku, která trpí tím, že se ji spolužáci posmívají a dělají si srandu z jejího vzhledu. V jejím chaotickém školním životě se stane paprskem slunce. Ukazuje ji nečekanou stránku, kterou nikdo jiný ještě neviděl.

Hongseok si už zahrál v několika seriálech jako třeba The Best Chicken, On The Campus, Anniversary Anyway, Phoenix 2020 a Blue Birthday.

Seriál se zaměří na dvojí život Goo Ae Jin. Na jedné straně je studentkou, kterou na škole šikanují kvůli vzhledu a na straně druhé Genie, hvězda sociálních sítí s více než 770 tisíci sledujícími. Jak je to možné? Jednoduše. Tajemství tkví v líčení a hodinách strávených upravováním fotek.

Začátkem července bylo oznámeno, že postavu Goo Ae Jin ztvární začínající herečka Shim Dal Gi, zatímco Bomin z Golden Child zas třídního prezidenta Kim Ho Ina. Ten navenek působí jako příkladný student, má ovšem tajemství, které před světem pečlivě střeží. O Goo Ae Jin se začne postupně zajímat a díky tomu se utvoří nestálé spojenectví, které by se mohlo proměnit v předurčený zápas anebo zvrátit osud hlavních hrdinů.

Očekává se, že se třináct epizod odvysílá ještě letos.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.