Móda podle Hyun Bina: Pojďme se podívat do skříně hvězdě seriálu Crash Landing on You

Eva Lenská
Film / TV
Foto: instagram.com/vast.ent

Hyun Bin je bezesporu skvělý herec a zároveň také pohledný muž. Určitě dbá na svůj vzhled i mimo obrazovku či filmové plátno, tak se pojďme podívat na to, co rád obléká a jaké módní značky si oblíbil. Dámy se mohou pokochat a pánové inspirovat.

Sympaťák, jenž se letos oženil s herečkou Son Ye Jin, se kterou čeká prvního potomka, vypadá stejně dobře jako před deseti lety. Čtyřicítku na krku by mu hádal jen málokdo. Pořád si udržuje mladistvý styl a spíše než na nějaké experimenty, spoléhá na klasiku.

Zajímavé je, že ačkoli nemá svůj vlastní osobní účet na Instagramu, jeho agentura Vast Entertainment poměrně aktivně informuje fanoušky o jeho aktivitách mimo kameru, a ze zveřejněných fotek lze snadno vyčíst i to, co umělec rád nosí.

Herec má rád černou a bílou barvu, nicméně nebojí se je oživit například barevnou kravatou, o čemž vypovídá tmavý oblek značky Lazada, doplněný bordó kravatou. Hyun Bin si na obleky potrpí. Buď volí ty klasické a elegantní, nebo naopak ty neformální, ležérní.

Na letišti ho obvykle můžete spatřit v tmavých kalhotách, pohodlné světlé košili či tričku. Tento styl obvykle doplní teniskami a jednoduchou bundou. V zimě nosí roláky a svetry. Velmi přitažlivě vypadá v kabátech. Také si oblíbil italskou značku Loro Piana, kterou v Koreji propaguje. Upoutala ho především jednoduchým designem a výjimečnými materiály.

Jak už tedy bylo řečeno, divoké a extravagantní kousky na něm opravdu spatříte jen v seriálech (například ta luxusní teplákovka v Secret Garden), protože jinak je to prostě pan elegán. Na závěr si však dovolím poznámku, že mu to slušelo i v uniformě.

Zdroj: Kdrama stars, soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.