Taneční parket ve filmu One and Only ovládnou Huang Bo a Wang Yibo

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Alibaba Pictures, China Film Co., Ltd., Ryui Entertainment

Milujete filmy s taneční tématikou? Poté vás jistě potěší zpráva, že se na nás řítí čínský kousek, ve kterém se hlavních rolí ujali zkušení tanečníci.

Celých sedmdesát dní trvalo, než se podařilo dokončit natáčení filmu One and Only. Členové natáčecího štábu a hereckého obsazení čelili výzvě v podobě extrémně vysokých teplot, kdy nejvýše naměřená dosahovala 42°C. Vzhledem k tomu, že podstatou filmu je tanec, zřejmě to nebylo nic příjemného.

Ztvárnění hlavních rolí se ve filmu zhostili Huang Bo a Wang Yibo, což je vzhledem k jejich tanečním dovednostem dokonalé. Předtím, než se 47letý Huang Bo stal hercem, tak několik let působil jako trenér tance. Objevil se ve třetí a čtvrté řadě Street Dance of China.

Wang Yibo je umělcem, který začal tančit v jedenácti letech. V pouhých třinácti se dostal do TOP 16 v profesionální street dance soutěži a v sedmnácti debutoval jako člen skupiny UNIQ. V devatenácti se připojil k variety programu Day Day Up a o dva roky později se stal tanečním mentorem v Produce 101. Obrovskému úspěchu se mu dostalo ztvárněním hlavní role v megahitu The Untamed.

Dvakrát po sobě působil jako kapitán v taneční show Street Dance of China, kdy je ho tanečník pokaždé vyhrál. Zřejmě vás nepřekvapí, že kapitánem bude i v řadě páté. Dalšími budou Han Geng, který byl i ve čtyřce a působil v Super Junior, dále Nathan Lee (Lee Seung Hyun) a Xin Lin z bývalé projektové skupiny THE9 vzniklé v survival programu Youth With You 2. Takže konečně jedním z kapitánů bude dívka.

To byla krátké odbočka a teď se vrátíme k One and Only. Huang Bo se představí jako Ding Lei, zkušený veterán, kterému se podařilo do své taneční skupiny získat Chen Shuoa, mladého pouličního umělce. Navzdory rozdílným osobnostem se Chen Shuo se svými vrstevníky dobře sžije a pod vedením trenéra si začíná plnit svůj sen, překonává mnohé překážky a září na milovaném pódiu.

Zajímavé je, že film One and Only je klasifikován i jako komedie. Z krátkého traileru to tak ovšem nevypadá. Je známo, že Huang Bo a Wang Yibo dokáží zahrát vážnější role, takže je to v tomto případě osvěžující změna. Pro Wang Yiba je to dokonce první komediální film.

Premiéra filmu zatím nebyla stanovena.

Zdroj: min.news & dramapanda.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.