5 jihokorejských umělců, kteří trpí ne až tak obvyklými alergiemi

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Dazed Korea

S nějakou alergií se už asi setkal každý z nás, že? Tyto potíže se však nevyhýbají ani jihokorejských hvězdám. Máme tu pro vás pět umělců, kteří trpí ne zcela běžnými alergiemi.

Kim Yoo Jung

Herečka Kim Yoo Jung má docela smůlu, protože se musí vyhýbat lékům, včetně vitamínů. Má totiž alergii na léky a antibiotika. Proto občas natáčí, i když je nemocná, protože si stejně nemůže vzít prášek. Jinak se spoléhá pouze na bylinné léky a čaje, které jí pomáhají zahnat bolest a bacily.

Foto: Allure

Kim Dong Wook

Pokud existují moderní upíři, pak je herec Kim Dong Wook skutečně jedním z nich. Je totiž alergický na slunce a sluneční světlo. Když je vystaven horku a slunečnímu žáru, automaticky zrudne a často trpí nesnesitelnými vyrážkami. Nejvíc trpěl při natáčení seriálu Hand: The Guest, protože musel vypadat opáleně. Smažil se tedy na slunci a do toho zobal léky na alergii.

Foto: tvN

Hwang Minhyun

V seriálu Alchemy of Souls sice dokáže ovládat přírodu kolem sebe, ve skutečnosti si však musí dávat pozor na prach. V show I Live Alone přiznal, že tráví mnoho času úklidem svého bytu, aby nikde nebylo ani smítko a on tak svou alergii porazil. Při natáčení už to tak jednoduché není. Všichni víme, že prach je všude.

Foto: 1st Look

Song Ji Hyo

Hvězda seriálu The Witch’s Diner je alergická na západní léky. Když byla mladší, snědla nějaký lék z ciziny a její tělo ho odmítalo přijmout. Okamžitě ji museli odvézt na pohotovost. Z tohoto důvodu nemohla dostat ani vakcínu proti covidu-19.

Foto: soompi

V (Kim Taehyung)

Člen populární skupiny BTS trpí cholinergní kopřivkou. Tato alergie se projeví drobnou svědivou kopřivku po těle, ve chvílích kdy má člověk horečku nebo se zapotí sportem či je příliš ve stresu. Úporné svědění přichází i po sprše, sauně nebo žhavém vystoupení na pódiu. V se proto snaží vyhýbat stresu a když koncertuje, hodně pije a nosí volné oblečení.

Foto: Vogue

Zdroj: Kdrama Stars, teenvogue

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.