Kdo je problémový upír z The Sweet Blood? Bratr Vho z BTS?

Michaela Pašková
Film / TV
kpopmap.com

Začátky začínajícího herce mnohé z vás vyděsí. Zažil toho mnoho, včetně šikany a sexuálního obtěžování.

Letos byl odvysílán fantasy seriál The Sweet Blood. Jeden konkrétní herec na sebe svým neodolatelným šarmem strhával pozornost. O kom je řeč? Hovoříme o nové tváři korejských seriálů, o které rozhodně ještě uslyšíme.

Fantasy seriál je adaptací webtoonu The Sweet Girl, který sleduje příběh středoškolačky Son Yeon Seo (Song Chae Yun). Ta je z jedné poloviny člověk a z druhé upír, a po světě chodí už dlouhých 118 let. Může být kýmkoli chce, ale rozhodne se splynout s okolím. V důsledku toho stojí před jednou z nejtěžších životních výzev, absolvování střední školy. Sladká krev jejího spolužáka Song Meo Rua (Kim Eo Jin) přitahuje pozornost nejen upírů, ale také vlkodlaků. Není třeba dodávat, že k němu začíná cítit rozvíjející se romantické city. Dokáže ovládnout své upíří instinkty anebo ochutná sladkou krev mladého chlapce? To zjistíte, pokud tento seriál začnete sledovat.

Foto: kpopmap.com

Jméno Kim Ji Woong se už od druhé epizody stalo trendem na Naveru. Chladný upír získával pozornost svým temným vzezřením. Není třeba dodávat, že ho někteří uživatelé internetu dokonce začali přirovnávat k Edwardovi Cullenovi ze slavné série Stmívání. V rozhovoru pro Bnt magazín tento herec, který byl členem hned tří K-Pop skupin, odpověděl na otázku, proč se dal na herectví. Zaujalo ho, že jako herec může svobodně ukazovat nejrůznější stránky. Věděl, že to nebude snadné, ale herectví obsahuje zajímavé aspekty, které by rád prozkoumal.

Kim Ji Woong se narodil 14. prosince 1998. Už v dětství se zajímal o zpěv a tanec, ale bohužel se setkal s odporem rodičů. Nicméně po nějaké době pochopili, že to jejich syn myslí vážně a ustoupili. Před tím, než v roce 2016 debutoval jako člen skupiny INX, trénoval dlouhých sedm let. I když skupina v podstatě debutovala úspěšně, tak společnost po členech například vyžadovala, aby si sami uhradili náklady spojené s kadeřníky, make-upem a kosmetickými procedurami, a to vše pod záštitou jejich samostatnosti.

Je to pouze krátký výčet toho, jak se ke skupině společnost chovala. V červnu 2018 bylo oznámeno, že skupina INX vyhrála soudní spor, který vůči společnosti vedla. Exkluzivní smlouva byla označena za neplatnou. Jednoduše řečeno to znamenalo konec skupiny.

V následujících letech byl Kim Ji Woong členem ještě ve dvou K-Pop skupinách, a to ATEEN (2018–2019) a B.I.T (2019). Skupiny byly intenzivně před debutem v Koreji propagovány v Japonsku. Nicméně se ukázalo, že členové ATEEN čelili sexuálnímu obtěžování ze strany své společnosti, což vedlo k rozpuštění skupiny. Skupina B.I.T se postupně stala neaktivní a později se objevily zprávy, že rovněž vedla soudní spor vůči své společnosti.

Kim Ji Woong to za svou pěveckou kariéru opravdu neměl lehké. Krátce po těchto nepříjemných událostech působil jako model. V roce 2019 se prošel například po přehlídkovém molu China Fashion Week. V loňském roce vyhrál první místo v mužské kategorii v Billboard Challenge.

Po třech neúspěšných pokusech prorazit jako člen pěvecké skupiny se rozhodl pro herectví. Fantasy seriál The Sweet Blood znamená jeho herecký debut. Ztvárnil nebezpečného upíra Yoon Chi Wooa, který přijíždí do Jižní Koreje kvůli Son Yeon Seo a chce, aby pro něj pracovala. Protože samozřejmě vše nevychází podle jeho plánu, rozhodne se navštěvovat stejnou střední školu jako ona.

Jednu dobu se šířily zvěsti o tom, že Kim Ji Woong je bratrem Vho z BTS, což popřel během instagramového vysílání. I tak mnoho ARMY našlo podobnost mezi nimi a začalo ho podporovat.

Jeho instagramový profil naleznete zde. Zaujal vás?

Zdroj: otakukart.com, kpopmap.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.