V obsazení středoškolského seriálu Mimicus se sejdou umělci ze skupin B.A.P, IZ*ONE a Woo!ah!

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: Playlist Studio

Co si myslíte o napodobování druhých? Je to super? V seriálu Mimicus se hlavní hrdinové budou snažit dokázat, že být sám sebou je nejlepší.

Společnost Playlist Studio zveřejnila plakát ke svému nadcházejícímu seriálu Mimicus, jehož děj se bude odehrávat ve vesmíru Plyverse. Všechny projekty a seriály této webové společnosti, která je známá produkcí nezávislého obsahu, se odehrávají právě v tomto vesmíru. Doposud byly odvysílány seriály Love Playlist a A-Teen.

Zveřejněný plakát odhaluje čtyři hlavní postavy, jejíchž ztvárnění se ujali Nana z Woo!ah!, Yoo Young Jae z B.A.P, Jo Yuri z bývalé skupiny IZ*ONE a Kim Yoon Woo.

O čem Mimucis bude? Studenti střední školy se budou snažit dokázat, že jsou ‚ti praví‘ uprostřed kultury, kde je napodobování jeden druhého normou.

Han Yoo Sung (Yoo Young Jae) je chladný a slušný syn z bohaté rodiny, který jako by vyrůstal v bublině. Jen málo kdo ví, že pod jeho nedůtklivým zevnějškem se skrývá student, který se nemůže dočkat, až předvede svůj talent. Pohrdá napodobováním ostatních nebo tím, že je sám napodobován. Zaplete se však do zvláštní fámy, která tvrdí, že napodobuje Ji Soo Bina, slavného trainee z velké zábavní společnosti.

Ji Soo Bin (Kim Yoon Woo) je synem ředitele zábavní společností, který je v centru pozornosti právě kvůli tomu, že je slavným trainee. Přestože se mu dostává tolik pozornosti, je záhadnou postavou, která má ve skutečnosti tajemství, jež pečlivě stráží.

Oh Ro Si (Jo Yuri) je hlavní a nejmladší členkou dívčí skupiny ICE. Ačkoliv je fanoušky milována pro svou přátelskou a bezstarostnou povahu, členky se k ní chovají špatně. Po skončení svých idol aktivit se vrací do školy a usiluje o nalezení vlastního smyslu pro identitu.

Shin Da Ra (Nana) je studentkou, která provozuje vlastní kanál na YouTube, kde zveřejňuje videa z jejího každodenního života na umělecké střední škole. Nesnáší být sama a chce, aby ji všichni zbožňovali. Věřila, že přátelství je definováno napodobováním osoby, kterou má ráda. Svůj přístup ale přehodnotila poté, co se spřátelila s Oh Ro Si a Han Yoo Sungem.

Premiéra seriálu je stanovena na 22. července. Vysílán bude na NAVER NOW.


ZDROJ: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.