Legendární Strong Woman Do Bong Soon se dočká pokračování! Koho v něm uvidíme?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: JTBC

Máme pro vás skvělou zprávu! Naše prosby byly vyslyšeny, protože na obrazovky opět vstoupí příběh o dívce s nadlidskou silou.

Je to sotva pár hodin, co bylo oficiálně potvrzeno pokračování úspěšného seriálu Strong Woman Do Bong Soon, ve kterém zazářili Park Bo Young, Park Hyung Sik, Kim Ji Soo, Jun Suk Ho, Shim Hye Jin a Yoo Jae Myung.

Připravované pokračování nesoucí název Strong Woman Gang Nam Soon bude navazovat na seriál z roku 2017, nicméně tentokrát se vše bude točit okolo Gang Nam Soon, která je příbuznou naší oblíbenkyně, Do Bong Soon. Stejně jako u ženského pokolení Do Bong Soon, jsou rovněž mamka a babička Gang Nam Soon neuvěřitelně silné. Jistě vás zajímá, proti čemu bude muset mladá dívka obdařena nadlidskou silou bojovat. Odpovědí jsou drogové zločiny, které se dějí v Gangnamu.

Režie pokračování se zhostí Kim Jung Suk, který stojí za Work Later, Drink Now. Určitě vás potěší, že scénář napíše stejná autorka jako v případě Strong Woman Do Bong Soon, Baek Mi Kyung. Ta už v loňském roce prohlásila, že na všem pilně pracuje.

Co se týče obsazení, tak i to už známe. Kim Jung Eun se ujme role Hwang Geum Ju, bohaté a spravedlivé ženy z Gangnamu, která dělá vše, aby našla svou ztracenou dceru. Lee Yoo Mi, hvězda Squid Game a All of Us Are Dead, se představí jako veselá a energická dívka Gang Nam Soo, která přichází do Gangnamu, aby našla své rodiče. V Mongolsku byla mezinárodně pohřešovaným dítětem.

Zkušená herečka Kim Hae Sook ztvární Gil Joong Gan, babičku Gang Nam Soo z matčiny strany. Živí se jako řeznice v Majangdongu a zároveň je členkou tajného vyšetřovacího týmu v Gangnamu, v němž bojují proti drogám.

Protože se bude jednat o romantickou komedii, potřebujeme k naší hrdince protějšek. Postará se o něj Ong Seong Wu jako Kang Hee Sik, detektiv z tajného vyšetřovacího týmu. Byun Woo Seok se promění v okouzlujícího padoucha Ryu Si Oha.

Na tvorbě seriálu se budou podílet společnosti Barunson C&C Co. Ltd (Parasite, The Age Of Shadow) a Story Phoenix Co., Ltd., kterou založila Baek Mi Kyung.

Natáčet se začne letos v létě a podle předběžného plánu by se seriál měl odvysílat v druhé polovině příštího roku. Těšíte se?


ZDROJ: soompi.com & mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.