Proč se Kim Hee Sun rozhodla přijmout roli smrtky v seriálu Tomorrow? Ovlivnil ji nějak vysoký počet sebevražd v Koreji?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: MBC

Zkušená herečka se podělila o své myšlenky ohledně nedávno odvysílaného seriálu Tomorrow, ve kterém jako smrtka Goo Ryun zachraňovala lidské životy.

Jak se cítíš po odvysílání seriálu?
Tomorrow byl příběh, který jsem chtěla někomu vyprávět. Když se podíváte kolem sebe, mnoho lidí prochází těžkostmi kvůli různým důvodům. Myslela jsem si, že by bylo hezké mít seriál, který by utěšil lidi kolem nás. Měla jsem to štěstí, že jsem narazila na Tomorrow.

Proč sis pro svůj návrat vybrala právě Tomorrow?
Ze zemí OECD má Jižní Korea nejvyšší míru sebevražd. V článku jsem četla, že si život vzalo přes 13 tisíc lidí a to mi zlomilo srdce. Proto jsem se rozhodla přijmout tento projekt.

Jakou zprávu jsi chtěla předat prostřednictvím Tomorrow?
Život stojí za to žít. Chtěla jsem rovněž vyslat upřímné poselství naděje a odvahy těm, kteří procházejí těžkými časy. Když jsem po natáčení sledovala seriál, sama jsem se naučila, jak se dívat kolem sebe, soucítit s těmi, kteří trpí a utěšovat ty, jež jsou smutní. Je to seriál, který mi pomohl hodně dospět.

Foto: MBC

Jaké úsilí jsi vynaložila na to, abys původní postavu z webtoonu přivedla k životu?
Snažila jsem se držet původního webtoonového zpracování. Považovala jsem to za zásadní. Goo Ryun se mírně liší od původní postavy, ale došla jsem k závěru, že obě budou sdílet podobnou bolest a rány. Myslela jsem si, že kdybych se ji snažila moc změnit, stala by se nakonec jinou osobou. Proto jsem si postavy z webtoonu a seriálu představovala jako jednu osobnost a sama sebe považovala za Goo Ryun.

Jak se ti spolupracovalo s Rowoonem, Lee Soo Hyukem a Yoon Ji Onem?
Rowoon je mladý, ale hodně vyspělý. Je nesmírně přemýšlivý, takže jsem nepociťovala věkový rozdíl, když jsem s ním pracovala. Lee Soo Hyuk se může zdát chladným, ale je to velmi milý, jemný a starostlivý chlap. Yoon Ji On je velmi oddaný své práci. Je to pilný a sebe-disciplinovaný chlapík. Všichni jsou o hodně mladší než já, ale měla jsem se od nich co učit.

Byly nějaké nezapomenutelné reakce od tvých přátel nebo diváků?
Má rodina a přátelé mi řekli, že si seriál užívají a pochválili mě za dobré herectví. Když jsem to slyšela, cítila jsem se vděčná. Zvlášť významné to bylo, protože se zdálo, že se na to ráda dívá má dcera. Vzpomínám si, jak jedna osoba zanechala opravdu dojemný komentář, který zněl: ‚Pokud sledování Tomorrow pozitivně ovlivnilo byť jen jednoho člověka, myslím, že je to úspěch. Tou jedinou osobou jsem já‘. Proto jsem se rozhodla hrát v tomto seriálu. Nedokážu vyjádřit, jak moc jsem vděčná, že jsem to od někoho slyšela.

Sledovali jste Tomorrow?

Zdroj: zapzee.net

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.