Netflix chystá seriál Celebrity. Kdo si v něm kromě Park Gyu Young a Kang Min Hyuka z CNBLUE zahraje?

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Netflix s korejským obsahem nešetří a proto chystá seriál s pracovním názvem Celebrity. Bude se moct pyšnit nejen šikovným obsazením, ale i atraktivním námětem.

Dne 26. května bylo potvrzeno, že v seriálu Celebrity uvidíme Park Gyu Young, Kang Min Hyuka z kapely CNBLUE, Lee Chung Ah, Lee Dong Guna a Jun Hyo Sung

Režii bude mít na svědomí režisér Kim Chul Gyu, jenž režíroval úspěšný seriál Flower of Evil. O scénář se postará scenáristka Kim Yi Young (Haechi). Námět bude zobrazovat okouzlující, ale zároveň nelítostné pravé tváře celebrit a svět, v němž lidé získávají peníze jen díky tomu, že se stanou slavnými.

Park Gyu Young si zahraje dívku jménem Seo Ah Ri, jejíž život se změní poté, co vstoupí do světa celebrit. Jako celebrita, která se objeví náhle jako kometa, změní svůj život na rozdíl od ostatních influencerek netradičním způsobem.

Kang Min Hyuk ztvární Han Joon Kyunga, generálního ředitele společnosti Han Cosmetics, která je přední korejskou kosmetickou značkou. Obvykle neprojevuje zájem o nic jiného než o práci, ale najednou se začne cítit okouzlen nepředvídatelnou povahou Seo Ah Ri.

Lee Chung Ah bude hrát Yoon Shi Hyun, která má eleganci, důstojnost a dokonce i skvělé zázemí. Je dcerou poslance, předsedkyní kulturní nadace Haeum a snachou majitele advokátní kanceláře Taekang. Všichni jí závidí, ale po setkání se Seo Ah Ri se její život otřese v základech. Jejího manžela, který pracuje jako právník a pro dosažení svých cílů udělá cokoli, ztvární Lee Dong Gun.

Herečka Jun Hyo Sung se promění v Oh Min Hye, kamarádku Seo Ah Ri ze školních let a influencerku, jejíž popularita stoupá. S pomocí slavných lidí se z ní stala celebrita sociálních médií, o čemž snila. Právě ona je tou osobou, která zavede Seo Ah Ri do světa celebrit.

Seriál, který bude mít 12 epizod, bude mít premiéru ve druhé polovině tohoto roku.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.