Ji Chang Wook prozradil, proč mu nevychází vztahy a jak to má s randěním. Věřili byste, že není spokojen se svým vzhledem?

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Ceci China

Nejspíš si říkáte, že pohledný a úspěšný muž jako je Ji Chang Wook musí mít na každém prstu alespoň deset žen, ale se vztahy a romantikou to není tak jednoduché. Herec upřímně prozradil, jak to má s randěním a s čím v tomto ohledu bojuje.

Nedávno okouzlil diváky v seriálu The Sound of Magic, který je dostupný na Netflixu. Hraje tam okouzlujícího kouzelníka. Je okouzlující i ve vztahu? Během své kariéry byl novináři mnohokrát spojovnán s různými ženami ze zábavního průmyslu.

V roce 2015 se o něm například psalo, že chodí s herečkou a Miss Korea Kim Joo Ri. Nebyla to však pravda, tedy alespoň dle slov jeho agentury, která tvrdila, že spolu šli pouze na muzikál, aby podpořili své přátele, kteří v něm účinkovali.

Foto: soompi

V pořadu Knowing Bros herec přiznal, že ačkoli patří k nejpopulárnějším hercům v Jižní Koreji, který se samožřejmě líbí fanynkám, sám není příliš spokojen se svým vzhledem. Prozradil, že se mu nelíbí jeho hluboké, zapadlé oči a mnohem raději by měl oči velké a zářivé.

Kupodivu neoplývá velkým sebevědomím, ale když už s někým chodí, je věrný a upřímný. Není typ, který by si hrál na nedobytného, zvlášť když ho někdo opravdu zajímá. Obvykle neudělá první krok bez nějakého plánu a bojí se odmítnutí. Než se stal hercem, dostal mnohokrát kopačky.

Foto: estylus.co.kr

Kdykoliv má pocit, že vztah spěje ke konci, začne na partnerce lpět, což není dobré. Vztahy mu komplikují i obsedantní sklony. Ztěžují život nejen jemu, ale i jeho přítelkyni, a přirozeně pak dochází k rozchodu.

Jak sám tvrdí, momentálně je single a soustředí se především na práci. Na otázku, jaký je jeho ideální typ, odpověděl: „Lhal bych, kdybych řekl, že mě nezajímá vzhled. Musíte cítit, že vás žena, kterou oslovíte, přitahuje. Jenže krása není trvalá a nejdůležitější tedy je vzájemná komunikace. Mám rád ženy, se kterými je zábava.“

Zdroj: soompi, kdramastars

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.