Shin Hyun Bin, Goo Kyo Hwana a Kwak Dong Yeona uvidíme v hororovém seriálu od režiséra Train to Busan

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki.com

Zajímáte se o nadpřirozené, děsivé a bizarní jevy a není vám cizí okultismus? Patříte k milovníkům hororů a baví vás archeologie? V takovém případě by vás mohl bavit připravovaný seriál s pracovním názvem Monstrous.

Monstrous nebo také Strange, je seriál o lidech, kteří se nechají zlákat kletbou věci, která neměla přijít na svět. Můžeme se těšit na příběh archeologů, kteří se honí za mysteriózními případy, o nichž nikdy nikdo neslyšel. Když se v jedné vesnici nalezne záhadná socha Buddhy, zmatek lidí, kteří čelí podivné hrůze, a proces honby za ní, přinese velké napětí.

Scénář k seriálu napsal režisér Yeon Sang Ho, který režíroval filmy Train to Busan a Peninsula. Režii si vzal na starost Jang Gun Jae, jenž dostal cenu za režii snímku A Midsummer’s Fantasia, který zazářil na několika filmových festivalech.

Goo Kyo Hwan ztvární excentrického archeologa Jung Ki Hoona, který zkoumá bizarní nadpřirozené jevy a zároveň je bývalým manželem Lee Soo Jin (Shin Hyun Bin). Nečekaný případ způsobil, že se jeho život změnil. Nyní vydává okultní časopis Monthly Strange Story a využívá i kanál na YouTube. Při zkoumání posedlé sochy Buddhy, která se objeví v okrese Jinyang, narazí na neuvěřitelně podivný jev.

Jeho bývalá žena se dříve úspěšně věnovala dešifrování písmem a symbolů, ale po smrti jediné dcery, odchází do Jinyangu, kde zažívá podivné jevy, kterým by ráda přišla na kloub. Shin Hyun Bin bude muset zahrát komplikované pocity své postavy, když se honí za neznámou a přitom děsivou pravdou.

Policistku Han Seok Hee ztvární Kim Ji Young. Tato dáma má velké charisma a vůdčí schopnosti, nicméně i velké potíže se svým synem Han Do Kyungem (Nam Da Reum), kterého se snaží zachránit před strašným incidentem, který se odehrává ve vesnici.

Guvernéra Jinyangu, který je naštvaný, že cestovní ruch v oblasti nevzkvétá, kvůli napřirozeným jevům, si zahraje Park Ho San. Oblíbený mladý herec Kwak Dong Yeon vykreslí potížistu a výtržníka Kwak Yong Jooa, pro kterého je strašná katastrofa, která na vesnici přijde, jen dalším zajímavým příběhem.

Seriálu, jenž nám slibuje přímo děsivé zážitky, bychom se měli dočkat v první polovině příštího roku.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.