Ahn Hyo Seop rozmlouval o výzvách, které se týkají jeho nového drama Lovers of the Red Sky a o svých životních zásadách

Film / TV
Foto: elle korea

Ahn Hyo Seop zapózoval pro magazín Elle Korea v koženém oblečení, které pěkně vystihuje jeho různé stránky a neformální i volnou atmosféru focení, která je zdůrazněna stylovými pózami. V rozhovoru promluvil o svém zatím posledním seriálu s Kim Yoo Jung.

Dne 30. srpna se uskutečnila premiéra dramatu televize SBS Lovers of the Red Sky, natočeného podle stejnojmenného románu. V hlavních rolích můžeme vidět herce Ahn Hyo Seopa a herečku Kim Yoo Jung.

Jedná se o historické a romantické fantasy drama, odehrávající se v době Joseon. Herečka Kim Yoo Jung hraje Hong Chun Gi, malířku dynastie Joseon, která se narodila slepá, ale zázračně získala svůj zrak zpět. Ahn Hyo Seop hraje slepého astrologa Ha Rama, který je schopen číst ve hvězdách, i když svůj zrak ztratil.

V rozhovoru, který následoval po focení, Ahn Hyo Seop hovořil o výzvách, které se týkají hraní Ha Rama. Sdílel: „Nejtěžší na tom bylo to, že se mnoho mých emocí prolínalo.“ Dodal: „Herci si navzájem hodně procvičovali repliky a zkoušení jsme věnovali spoustu času, a to i s ohledem na detaily předchozí scény a scén následujících.“

Na otázku, týkající se jeho životních zásad, Ahn Hyo Seop řekl: „Začátky jsou vždy děsivé. Všechna rozhodnutí, které jsem až doteď udělal, byla takovými prvními odvážnými kroky. Jakmile takto začnu, postupně se budu posouvat vpřed, až do tohoto okamžiku, kdy se rozhodnutí stanou mou doménou.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.