Sympaťák Sung Hoon miluje sport a v posilovně nezahálí. Co má na svědomí jeho pekáč buchet na břiše?

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Arena

Jak se herec, kterého nyní můžete vídat v seriálu Woori the Virgin, stará o svou přitažlivou a mužnou postavu, a co obvykle snídá? Pojďme si na to odpovědět v následujícím článku.

Sung Hoon na obrazovce nikdy nezklame, protože působí mužným a charismatickým dojmem, nemluvě o jeho chvályhodných hereckých schopnostech, které již prokázal v mnoha seriálech.

Plavec, který se stal hercem, je známý svou skvělou stavbou těla, a přestože je v herecké branži už deset let, nestále si udržuje dokonalou postavu. Plavání se samozřejmě nevzdal. Vodní radovánky miluje a v bazénu tráví spoustu času. Je to pro něj také velká pomoc při udržování postavy.

Foto: sohu.com

Den začíná lehkým jídlem. V televizní reality show I Live Alone prozradil, že místo fazolí a ovoce si k snídani dává misku cereálií a mléko, protože drží dietu.

V roce 2015 si najal fitness trenéra a od té doby pravidelně navštěvuje posilovnu a průběžně dodržuje svůj cvičební režim. Obvykle dělá dřepy, výpady, sedy-lehy, vzpírání, a dokonce i boxuje. S boxem začal, když se připravoval na roli v seriálu Oh My Venus.

Jeho dobrá postava mu také zajišťuje spolupráci s různými značkami souvisejícími s fyzickou kondicí. Ozdobil obálky několika časopisů a v doprovodných rozhovorech se podělil o svá tajemství v péči o tělo a zdraví.

Zdroj: Kdramastars

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.