Yoon Mi Rae a Tiger JK: Příběh pravé lásky! Co pro ně znamená manželství?

Michaela Pašková
Hudba
Foto: Elle Korea

Manželský pár, který tvoří královna hip-hopu Yoon Mi Rae a legendární umělec Tiger JK, promluvil o svém manželství, pravé lásce a tajemství dlouhotrvajícího vztahu.

Yoon Mi Rae a Tiger JK mají manželství, které jim mnoho umělců a fanoušků závidí. Jejich vztahu se nevyhnula těžká období ani vážná nemoc, kterou trpí Tiger JK. Oba jsou velmi bezprostřední a nelpí na materiálních věcech, ale pocitech a společných chvílích. Uznávaný magazín ELLE Korea je velmi podrobně vyzpovídal.

Jak dlouho jste svoji?
M: Nevím, jak dlouho přesně to je.
JK: Když spolu natáčíme speciální díly variety pořadů pro páry, dostáváme tuto otázku často. Nemáme zájem o formální věci, takže to nevíme. Lidé bývají překvapení a ptají se nás, jestli to není známka lhostejnosti, ale mezi námi je vše v pořádku.

Proč jste se rozhodli se vzít?
JK: Má babička byla pro mě tím nejcennějším člověkem na světě. Může to být tím, že se o mě několik let starala, ale když mi zavolala přítelkyně, chladně zavěsila a nesnažila se ji vidět. Nicméně když jsem ji představil Mi Rae, objala ji hned první den, co se potkaly. Má babička umřela a já procházel těžkými časy. Mi Rae byla vždy po mém boky. Je tady.

Co pro vás znamená manželství?
JK: Je to v rozporu se samotným manželstvím, ale papír? Má to význam jen pro nás, takže jsme neměli speciální obřad. Pro nás je důležité být šťastnými každý den víc než to, co si lidé myslí. Lidé okolo mě říkali, že to ženy takto necítí, ale Mi Rae to vidí stejně jako já.
M: Opravdu se nezajímám o svatební obřady, šaty a podobné věci. Stále shromažďujeme naše rodiny a děláme společné fotky.

Svatební šperky.
JK: Chtěl jsem jí dát diamantový prsten, ale nemohl jsem. Nechtěl jsem jí koupit malý prsten, takže jsem jí dal gumový prsten, když jsem ji požádal o ruku. Řekl jsem jí, že jej později vyměním za největší diamantový prsten na světě.
M: Později jsme šli do hračkářství a já si vybrala diamantový prsten. Ten největší. I když to byla hračka, byl drahý, protože byl velký. Nicméně, vůbec po diamantovém prstenu netoužím.

Foto: Elle Korea

Jedna dobrá věc na manželství.
JK: Není absolutně žádný rozdíl mezi dobou, kdy jsme spolu chodili a teď. Než jsme se vzali, tak jsme byli už šťastní a teď je to úplně stejné. Posloucháme společně hudbu, sledujeme filmy, čteme knihy a procházíme se. Mám to rád. Když se lidé snaží během randění působit dobře a pak se vezmou, dochází ke konfliktům, protože odhalí své pravé já. Toto pro nás neplatí.
M: Dítě a rodina mi dala pocit zodpovědnosti, ale kromě toho je vše stejné. Jsme jako dobří přátelé.

Tajemství dlouhotrvajícího vztahu.
M: Mluvíme spolu, zatímco sledujeme seriály, klábosíme společně. Ve dnech, kdy se udály špatné věci, jsme šli domů a společně nadávali. Takto uvolňujeme stres.
JK: Společné pocení, haha. Víte, cvičíme spolu, boxujeme. Ve dnech, kdy je Mi Rae opravdu rozlobená, říkám jí, aby si navlékla rukavice. Když mě zasáhne, pomyslím si: ‚Ah, musí být opravdu naštvaná.‘. Je to pro mě osvobozující.

Význam pravé lásky.
M: Vztah, který vás nestresuje. Něco, na co myslíte pozitivně.
JK: Časem je snadné stát se cynickým, ale myslím si, že pravá láska činí pár vyrovnaným. Nejde to smazat. Pokud to cítíte, jednejte.

Symbol lásky.
JK: Jordan je skutečně přirozeným symbolem lásky. Je to dětské, ale hudba?
M: Pro mě je to jídlo, které jíme spolu. Jsme oba velmi zaneprázdnění, takže je snadné zapomínat na starání se o naše zdraví. Každé jídlo, které jíme společně je symbolem lásky.

Co říkáte na jejich manželství? Chtěli byste také jednou takové mít?

Zdroj: thesunnytown.wordpress.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.