Přání fanoušků byla vyslyšena aneb Junho a YoonA ztvární pár v romantickém seriálu

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: nme.com

V prosinci loňského roku se zkušení umělci postarali se svým vystoupením na píseň Seňorita o pořádný rozruch. Jejich sexappeal prostě nešel přehlédnout.

Dne 20. dubna bylo oznámeno, že v připravovaném seriálu King the Land (doslovný název) z dílny NPIO Entertainment a BY4M Studia se hlavních rolí ujmou Junho z 2PM a YoonA z Girls’ Generation.

Seriál bude pojednávat o dědici hotelového konglomerátu, který nesnese falešné úsměvy. Goo Won (Junho) je vržen do bitvy o dědictví King Group, která vlastní hotely, aerolinky a distribuční společnost. S brilantní myslí, vrozenou grácií a podmanivým šarmem má všechno, co potřebuje, tedy kromě zkušeností v oblastí randění. Romantika mu jednoduše nic neříká.

Protějškem mu bude Cheon Sa Rang (YoonA), která je vždy vybavena zářivým úsměvem. Podaří se ji získat práci v hotelu vlastněném King Group, v němž prožila nejšťastnější chvíle svého dětství a dospívání.

Goo Won a Cheon Sa Rang se společně se vydají hledat šťastné dny, ve kterých by se mohli zářivě usmívat.

Už teď víme, že na tvorbě scénáře se bude podílet Cheon Sung Il, který stojí za obrovským hitem All of Us Are Dead. Natáčet by se mělo začít na podzim.

ZDROJ: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.