He’s Expecting: Reklamní agent nečekaně otěhotní a stojí před otázkou, zda si dítě nechat, či nikoliv

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Jak by asi svět vypadal, kdyby muži mohli otěhotnět a donosit dítě? Něco jsme se o tom už dozvěděli díky filmu Junior s Arnoldem Schwarzeneggerem, a teď nás čeká novinka z Japonska. Ranní nevolnosti a velké břicho čekají na Takumi Saitoha.

Netflix si pro nás připravil netradiční japonský seriál o těhotném muži. He’s Expecting (Hiyama Kentaro no Ninshin) pobaví především ženy. Pro muže bude pravděpodobně spíše noční můrou. Vždyť jen málokterý chlap by chtěl nosit velké břicho, po ránu zvracet a cpát do obřích bačkor oteklé nohy. A to nemluvíme o neustálém odbíhání na malou a jiných rozkoších, které těhotenství zpravidla provázejí.

Ať už je to jak chce, náš hrdina reklamní agent Kentaro Hiyama (Takumi Saitoh) jednoho dne zjistí, že neplánovaně otěhotněl. Žije totiž ve světě, kde je to v některých případech možné. Se svou partnerkou Aki Seto (Juri Ueno), která nikdy po dětech netoužila, musí čelit otázce, zda si dítě nechat, či nikoliv.

Budoucí rodiče čeká mnoho těžkostí. Musí se vyrovnat s tím, že kariéra už nebude na prvním místě a řešit společenskou nerovnost, která je předtím nezajímala. Možná se také budou muset vzít, protože rodiče Aki si již dlouho přejí, aby se vdala.

Seriál se natáčel podle mangy Kentaro Hiyama’s First Pregnancy, kterou napsala a ilustrovala Eri Sakai. Komiksová předloha je už docela stará, vyšla před 10 lety. Zaujala však natolik, že se jejího seriálového zpracování chopil Netflix a režiséři Yuko Hakoda a Takeo Kikuchi.

Na všech 8 pětadvaceti minutových dílů se budete moci podívat 21. dubna na Netflixu.

Zdroj: asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.