Vynikající režisér Lee Joon Ik bude točit seriál! Hlavní role ztvární Han Ji Min a Shin Ha Kyun

Eva Lenská
Film / TV
Foto: gossipchimp.com

Režisér Lee Joon Ik zatím točil jen velmi úspěšné filmy, proto je zázrak, že se rozhodl vzít i seriál. Vybral si zajímavý námět, který nám na obrazovce vykreslí Han Ji Min a Shin Ha Kyun.

Jak už jsme řekli, seriál s pracovním názvem Beyond the Memory bude režírovat Lee Joon Ik (Sunny). O scénář se postarají Kim Jung Hun, Oh Seung Hyun a Kim Sung Cheol. Kromě Han Ji Min a Shin Ha Kyuna si v seriálu zahrají také Lee Jung Eun a Jung Jin Young.

Děj seriálu se odehrává v budoucnosti. Ve velkém městě v roce 2032. Příběh vypráví o muži, který žije v agónii, protože nemůže zapomenout na svou ženu, která zemřela na rakovinu. Jednoho dne od ní dostane zprávu, a ač se mu to zdá neskutečné, rozhodne se s ní znovu setkat v tajemném prostoru, který existuje mezi životem a smrtí.

Seriál tak zobrazí svět, v němž lze žít věčně bez smrti, a přiměje diváky přemýšlet o smyslu věčného života, smrti, paměti, zapomnění, štěstí a neštěstí.

Shin Ha Kyun bude hrát Jae Hyuna, reportéra časopisu Science M, který po smrti své ženy žije prázdným životem. Herec se podělil o své pocity: „Těším se, že vám ukážu novou stránku sebe sama prostřednictvím světa, který nikdo nikdy nezažil.“

Han Ji Min se ujme role Jae Hyunovy zesnulé manželky Yi Hu. Ta těsně před tím, než se rozhodne pro eutanazii, podepíše záhadnou smlouvu, která jejího manžela zavede do jiného světa zvaného Yonder. Herečka k tomu uvedla: „Je to příběh o skutečném štěstí, které překoná život i smrt. Těším se na nový svět, do kterého nás zavede režisér Lee Joon Ik.“

Lee Jung Eun bude hrát Seiren, majitelku Buy & Buy, která zve lidi do Yonderu. Řekla, že se pro účinkování v tomto seriálu rozhodla dobrovolně, protože s Lee Joon Ikem pracovala na filmu The Book of Fish. Jung Jin Young bude hrát doktora K, vědce zabývajícího se výzkumem mozku, který se snaží přiblížit smrti pomocí vědy.

Seriál, který má opravdu zajímavý námět, bude mít premiéru příští rok.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.