Kim Nam Gil a Seohyun ze skupiny Girls‘ Generation si zahrají v historickém seriálu Bandit: The Sound of the Knife

Eva Lenská
Film / TV
Foto: The Korea Times

Kim Nam Gil jde z jednoho seriálu do druhého. Tentokrát si vybral historický kousek s názvem Bandit: The Sound of the Knife. Po boku mu budou stát Seohyun, Lee Ho Jung, Yoo Jae Myung a Lee Hyun Wook.

Netflix připravuje další zajímavý historický seriál s názvem Bandit: The Sound of the Knife. Režírovat jej bude Hwang Joon Hyuk a o scénář se postará Han Jung Hoon. V minulosti spolu pracovali na seriálu Squad 38.

Na co se můžeme těšit? Příběh se odehrává v roce 1920, kdy lidé v zájmu ochrany své půdy, rodiny a přátel zasadili tvrdý úder těm, kteří je vyhnali z jejich domovů. Prostřednictvím fiktivních postav se historie porážky změní v historii vítězství.

Kim Nam Gil ztvární Lee Yoona, muže, který dříve sloužil v japonské armádě. Všeho se vzdá, aby odešel do Ganda (známého také jako Jiandao), historické pohraniční oblasti v severovýchodní Číně, a stal se zlodějem, který chrání zemi a lid.

Seohyun si zahraje Nam Hee Shin, ženu která skrývá svou pravou identitu a stává se šéfkou japonského vládního generálního úřadu korejských železnic.

Yoo Jae Myung se vtělí do Choi Choong Sooa, jenž byl velitelem hnutí za nezávislost v Koreji a nyní vede korejskou osadu v Jiandao. Lee Hyun Wook bude hrát vojenského důstojníka Lee Gwang Ila, který nemá rád Lee Yoona. Lee Ho Jung bude nájemným vrahem jménem Eon Nyeon, který míří do Jiandaa, aby zabil Lee Yoona.

Seriál bude mít premiéru ještě letos.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.