Co řekl Kim Jae Wook o své postavě narcistického šéfa s mimořádnou inteligencí, ale o to horší povahou?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: DAZED


V první půlce března vtrhne na obrazovky očekávaný seriál Crazy Love, jehož producenti slibují nejenom obrovskou dávku zábavy, ale také romantiky.

Prostřednictvím Crazy Love budou moci diváci sledovat příběh o sladkém, ale divokém a chaotickém románku mezi hrubým, nicméně zkušeným lektorem, kterému někdo vyhrožuje smrtí a jeho smrtelně nemocnou sekretářkou.

Noh Go Jin (Kim Jae Wook) je nejpopulárnějším lektorem matematiky v oblasti soukromého vzdělávání a ředitelem GOTOP Education. Přestože dokončil pouze střední školu, dosáhl všech svých úspěchů prostřednictvím své mimořádné inteligence. Se svým perfektním vzhledem, vysokým IQ a bohatým zázemím působí jako perfektní muž. Je ovšem nesmírně narcistický. Jednoho dne je varován, že bude zavražděn.

Lee Shin (Krystal) pracuje jako jeho sekretářka. Je pilnou a zodpovědnou zaměstnankyní. Kvůli své tiché a introvertní povaze se s Noh Go Jinem a kolegy z práce příliš nestýká. Její kolegové ji ovšem začnou postupně poznávat, protože pro nechvalně známého Noh Go Jina pracuje déle než rok. Dozvídá se však, že ji nezbývá moc času a brzy zemře.

Sice to zní krapánek morbidně, ale sám Kim Jae Wook v jednom z rozhovorů prohlásil, že seriál doslova srší humorem.

Když promluvil o důvodu, proč si vybral hrát právě v tomto seriálu, uvedl, že chtěl dát divákům něco, čemu by se mohli od srdce zasmát. „Protože je těžká doba, chtěl jsem se objevit v projektu, který dokáže diváky rozesmát a ne v něčem temném. Zatímco jsem to tak cítil, narazil jsem na Crazy Love.“
Svou postavu popsal jako svědomitého obchodníka, který nevěří lidem.

Přestože je Noh Go Jin génius, jehož IQ dosahuje 190, nesnaží se porozumět ostatním, protože je egocentrický a postrádá lidské vedení. Aby se po fyzické stránce dokázal na něj proměnit, strávil nějaký čas výzkumem. „Hodně jsem zkoumal a hledal informace o práci lektora, ale během toho jsem si uvědomil, že nic takového co se týče vzhledu není.“ Zaměřil se tedy na vyjádření jeho osobnosti.

Nově zveřejněný plakát ukazuje jeho narcistickou a lehce abnormální povahu. V obleku působí jako ze škatulky, a aby si tento pečlivě upravený vzhled udržel, upravuje si kravatu a povýšeně si dívá do kamery. Nápis na pravé horní straně plakátu zní ‚Ty mě chceš zabít? Mě? Jsem génius s IQ 190, Noh Go Jin!‘. Je jasné, že i když mu někdo vyhrožuje smrtí, nebere tuto hrozbu nijak vážně.

„Vždy chci ukázat svou novou stránku, i když jen o trochu, nesnažím se chovat povědomě. Budu se stále zlepšovat, aby si diváci mohli užít nový druh zábavy.“

Závěrem rozhovoru o Crazy Love prohlásil: „Od začátku je to seriál s mnoha komediálními prvky. Doufám, že to bude seriál, u kterého se budete smát jako blázni, přilnete k postavám a zcela propadnete příběhu. Prosím, těšte se na jedinečnou romanci Crazy Love.“

Premiéra seriálu je stanovena na 7. března.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.