Hyun Bin a Son Ye Jin oznámili, že se budou brát! Fanouškům napsali krásné vzkazy o své lásce

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Po Park Shin Hye a Choi Tae Joonovi tu máme další pár z řad jihokorejských herců, který se do sebe zamiloval a oznámil svatbu. Přejeme šarmantnímu Hyun Binovi a krásné Son Ye Jin hodně štěstí!

Hyun Bin a Son Ye Jin se stali přátele mnohem dříve, než si zahráli v seriálovém hitu Crash Landing on You. Hodně se sblížili už při natáčení filmu The Negotiation. Právě tehdy zjistili, že si skvěle rozumí a že se jim spolu báječně spolupracuje. Projevili přání zahrát si spolu i v seriálu a taková možnost na sebe nenechala dlouho čekat.

Po skončení seriálu spolu začali chodit, a přesto, že před médii dělali mrtvé brouky, fanoušci už tušili, co se děje a přáli jim to. Svůj vztah oficiálně přiznali 1. ledna 2021. Spojuje je nejen láska k herectví, ale i láska ke společnému koníčku. Oba milují golf.

Dne 10. února prostřednictvím svých agentur prohlásili, že se budou brát. Svatba se bude konat v březnu v Soulu. Kvůli pandemii covidu-19 budou mít tichou, soukromou svatbu s rodiči ženicha a nevěsty a jejich přáteli. Tato zpráva si zaslouží gratulaci. Nyní se podívejme na dopisy, které napsali svým fanouškům.

„Dobrý den, tady Hyun Bin. Daří se vám všem dobře? Píšu vám, protože jsem chtěl, aby se o tomto nejdůležitějším rozhodnutí mého života dozvěděli především moji fanoušci, kteří mi projevovali tak obrovskou podporu a lásku a vážili si mě i přes mé chyby.

Mnozí z vás už to asi uhodli, že? Je to tak. Učinil jsem důležité rozhodnutí o manželství a opatrně podnikám kroky k druhé etapě svého života. Se ženou, která mě vždycky rozesměje, jsem si dal tento slib: že ve dnech, které jsou před námi, budeme vždy kráčet společně. Jung Hyuk a Se Ri, kteří byli spolu v dramatu, udělají první společný krok do této budoucnosti. Věřím, že se lidé budou radovat a oslavovat naše první společné kroky se stejnou náklonností a vřelostí, jakou jste nám dosud projevovali. Než se budeme moci znovu osobně setkat, zůstaňte, prosím, šťastní a zdraví.“

„Než jsem začala psát, hodně jsem přemýšlela, jak to vyjádřit. Chtěla jsem to říct co nejkrásněji a nejpěkněji, protože je to tak vzácná a důležitá věc. Mám muže, se kterým chci strávit zbytek života. Je to pravda. Je to osoba, na kterou všichni myslíte. Už jen to, že jsem s ním, mi dává pocit tepla a spolehlivosti.

Myslela jsem si, že setkání muže a ženy, sdílení jejich srdcí a slibování si budoucnosti je poněkud mimo dosah mé představivosti, ale přirozeně jsme se k tomuto bodu přiblížili, abychom se dostali až sem. Děkuji všemu, co náš vztah proměnilo v osud. Všichni nám, prosím, blahopřejte k budoucnosti, kterou spolu vytvoříme.

Jsem neskonale vděčná svým fanouškům, kteří mě vždy povzbuzují a dávají mi svou bezpodmínečnou lásku. Chci se stát vyzrálejší a pohodovější herečkou i člověkem, ale není to snadné. Věřím, že se mi jednou podaří přiblížit se ideálu, který mám v hlavě. Proto budu pracovat na tom, abych se stala někým, za koho se nebudete stydět. Upřímně doufám, že v příštích dnech budou všichni prožívat stále více štěstí. Chci se s vámi všemi podělit o svou lásku a vděčnost.“

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.