Yoo Young Jae z B.A.P ztvární hlavní roli v nadcházejícím BL seriálu Love In Spring

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: facebook.com/OFFICIALB.A.P

Nedávno jsme vás informovali o korejských BL seriálech, které můžeme v blízké budoucnosti očekávat. Jedním z nich byl také projekt Love In Spring, který je založen na webtoonu.

Před pár hodinami bylo oznámeno, že Yoo Young Jae z B.A.P byl obsazen do jedné z hlavních rolí právě v tomto BL seriálu.

Představí se jako chudý šlechtic Jin Geum Seong, který sotva vyžije se svou svobodnou matkou. Jako obvykle jde jednoho dne do hor na dřevo, nicméně ve vodě uvidí dívku. Myslí, že se pokusila o sebevraždu, a tak způsobí rozruch, abych ji zachránil. Nicméně touto dívkou je Salbyul, mladík, který žije jako Choi Hye Sung, třetí dcera Choi Jin Sana. Květinový jarní den se tak nese ve znamení začátku vřelé lásky mezi Jin Geum Seongem a Salbyulem.

Pokud vás zajímá, kdo se bude převlékat za dívku, tak už to víme. Tuto postavu ztvární Kim Song.

Člen B.A.P se dříve objevil v historickém seriálu Mr. Queen, ve kterém se ujal role Kim Hwana. „Pozdravím fanoušky jako Jin Geum Seong, jehož vážná osobnost a rozmanité talenty ho odlišují od hravého a neohrabaného Kim Hwana.“

Tento rok jsme ho mohli vidět v seriálu Police University. Kromě něj si v něm zahráli například Cha Tae Hyun, Jung Jin Young z B1A4, Krystal Jung z f(x), Choi Seo Won, Hong Soo Hyun a Lee Jong Hyuk. Rovněž si zahrál v seriálech Kim is A Genius a Woman of 9.9 Billion. Hlavní roli má ztvárnit v připravovaném seriálu Sing A Song.

Předpokládá se, že se BL seriál Love In Spring odvysílá v první polovině příštího roku.

O nadcházejících BL seriálech se více dozvíte v tomto našem článku.

Zdroj: soompi.com & mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.