Režijní debut Lee Je Hoona Blue Happiness se může pyšnit účastí Jung Hae Ina a námětem určeným pro mladé lidi

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Hardcut Company

Už jste slyšeli o projektu zvaném Unframed, který se skládá z několika krátkých filmů? My se dnes zaměříme na jeden z nich, který má coby režisér na starosti Lee Je Hoon. Hlavní roli v něm ztvárnil oblíbený herec Jung Hae In.

Film Blue Happiness je součástí projektu Unframed, což je série krátkých filmů, které režírovali herci Park Jung Min, Son Seok Gu, Lee Je Hoon a herečka Choi Hee Seo.

Zmíněný snímek, jenž režíroval Lee Je Hoon, odráží realistické obavy mladých lidí ve věku 20 a 30 let prostřednictvím rozmachu investičních technik, jako je obchodování s akciemi. Kromě Jung Hae Ina v něm hrají Lee Dong Hwi, Kim Da Ye, Tang Jun Sang a Pyo Ye Jin.

Lee Je Hoon jako režisér uvedl: „S tímto projektem mi hodně pomohli herci, se kterými mám dobré vztahy. Proto jsem si řekl, že chci, aby tito herci vynikli, a to jsem si zadal jako hlavní prioritu.“

Foto: Hardcut Company

Herec také prozradil, že už při psaní scénáře měl na mysli, že obsadí svého kamaráda Jung Hae Ina, a vysvětlil: „Jung Hae In je na více než 200 procent takový Chan Young (hlavní hrdina), jakého jsem si představoval. Byl jsem v šoku pokaždé, když jsem sledoval jeho scény. Myslím, že bez něj by tento projekt těžko mohl dopadnout dobře.“

Jung Hae In přiznal, že jakmile obdržel scénář, dokonale se s ním sžil a vybudoval si k němu tak hluboký vztah, že Lee Je Hoonovi poslal dlouhou textovou zprávu. Dále to komentoval slovy: „Režisér Lee Je Hoon podpořil energii herců, aby se jim hrálo příjemně.“ Herec také projevil svou ryzí podporu Lee Je Hoonovi tím, že hrál ve filmu bez nároku na honorář.

Všechny čtyři krátké filmy, které jsou součástí projektu Unframed, měly premiéru 8. prosince prostřednictvím OTT platformy Watcha.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.