Lee Kwang Soo a Seolhyun z AOA budou řešit vraždu v krimi seriálu Murderer’s Shopping List

Eva Lenská
Film / TV
Foto: kdramastars.com

Máte rádi krimi seriály a řešíte spolu s hrdiny tajemné případy vražd? V tom případě se můžete těšit na připravovaný seriál Murderer’s Shopping List, ve kterém si zahrají Lee Kwang Soo, Seolhyun a Jin Hee Kyung.

Seriál s názvem Murderer’s Shopping List bude vysílat stanice tvN a hlavní role ztvární Lee Kwang Soo, Kim Seolhyun a Jin Hee Kyun. O režii se postará režisérka Lee Eon Hee (Love Exposure) a o scénář Han Ji Wan (The Ghost Detective). Scénář vychází ze stejnojmenného románu

Můžeme se těšit na komediálně mysteriózní krimi o obyčejné čtvrti na předměstí Soulu. Když je v blízkosti bytového domu nalezeno záhadné tělo, stává se účtenka ze supermarketu klíčovým důkazem, který odstartuje napínavé pátrání po vrahovi.

Lee Kwang Soo si zahraje Ahn Dae Sunga, syna majitelky supermarketu Jung Myung Sooka (Jin Hee Kyung). Ačkoli byl kdysi génius s působivými paměťovými schopnostmi, jeho život se změnil k horšímu kvůli incidentu, který se odehrál v obchodě jeho matky, když mu bylo 10 let.

Navzdory svým výjimečným schopnostem prochází Ahn Dae Sung těžkým obdobím poté, co již tři roky po sobě neuspěl u zkoušky na úředníka státní správy. Ve skutečnosti se zdá, že jeho vynikající paměť je v jeho životě jen překážkou, která mu zaplňuje veškerý prostor v mozku tunami zbytečných informací.

Seolhyun ze skupiny AOA ztvární Ahn Dae Sungovu přítelkyni Do Ah Hee, zapálenou policistku, která má odjakživa oči jen pro něj. Když je poblíž obytného domu objeveno tělo, Do Ah Hee se pustí do pátrání po pachateli na vlastní pěst.

Herečka Jin Hee Kyung bude hrát Jung Myung Sook, majitelku supermarketu a neohroženou matku Ahn Dae Sunga. Jung Myung Sook má velmi ráda jak svého neschopného, ale pohledného manžela, tak svého roztomilého syna. Díky své pracovitosti a obchodnímu umu se jí podaří z malého obchodu vybudovat velký supermarket, který zabírá celou dvoupatrovou budovu.

Děj seriálu působí zajímavě, obsazení je skvělé a my se máme na co těšit. Premiéra se dočkáme v první polovině příštího roku.

Zdroj: asianwiki.com, soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.