Joe Chen přiznala, že i přes svou povahu není schopna vést rozhovor s Wang Yibem

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: filmdaily.com

Vést rozhovor s populárním umělcem jako je Wang Yibo je snem mnohých fanoušků. Zkušené hvězdě se to ovšem nedaří. Proč?

Wang Yibo spolupracoval s Joe Chen na seriálu Love Actually, který se vysílal v roce 2017. Jeho postava Zhai Zhi Wei měla zájem o vztah s An Qing Huan, kterou ztvárnila právě Joe Chen. Mezi umělci je věkový rozdíl osmnácti let. Znovu se setkali prostřednictvím skateboardingové variety show One More Try. Joe Chen díky své otevřené povaze vychází s ostatními velmi dobře. V pořadu Go Fridge 6 prozradila, že však nedokáže udržet rozhovor s Wang Yibem.

Uvedla, že po skončení natáčení seriálu je velmi obtížné setkat se znovu se všemi kolegy. Z tohoto důvodu herce z jejího projektu Hello, My Shining Love pozvala k sobě domů na dušené maso se zeleninou. He Jiong se jí dotázal, zda by na jídlo pozvala někoho jako je Wang Yibo. Odpověděla: „Nepozvala bych, ale kdybychom se viděli v nějakém pořadu, popovídali bychom si trochu více.“

Samozřejmě poté přišla na řadu otázka, při jaké příležitosti ho viděla naposledy. Po chvilce přemýšlení odpověděla, že to bylo během natáčení One More Try. „Wang Yibo je poměrně plachý chlapec. Moc toho nenamluví. Pro mě je velmi vzácné, že nedokážu vést rozhovor. Opravdu moc nemluví. Nicméně kdybychom se znovu viděli, byl by tu opět ten známý pocit,“ prohlásila.

Wei Daxun na to reagoval slovy: „Možná toho nemá moc co říct holkám, ale klukům ano.“ Joe Chen opáčila: „Neustále mluvil o svých motorkách.“ Wei Daxun prozradil, že Wang Yibo také hraje video hry. Joe Chen dále uvedla, že se bála být v minulosti párovaná s Wang Yibem vzhledem k jejich věkovému rozdílu. Také, že si vedle něj připadala spíše jako jeho matka.

Fanoušci Wang Yiba okamžitě po odvysílání této epizody Go Fridge 6 potvrdili, že Wang Yibo toho opravdu moc nenamluví, a to zejména před něžným pohlavím. Nicméně pokud se s někým spřátelí, je vůči této osobě velmi přátelský. V této spojitosti je v poslední době hodně vzpomínán Xiao Zhan, se kterým si zahrál v úspěšném seriálu The Untamed.

Co myslíte, dokázali byste vést rozhovor s Wang Yibem?


Zdroj: 38jiejie.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.