Lee Yoo Bi si zahraje v romantickém filmu, který se bude natáčet v New Yorku

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Naver

Herečka, kterou si diváci oblíbili jako Ruby v seriálu Yumi’s Cells, si zahraje v připravovaném romantickém filmu. Milovníci romancí se mají na co těšit!

Dne 24. listopadu bylo potvrzeno, že si herečka Lee Yoo Bi zahraje ve filmu s názvem Love Affair, který bude režírovat režisér Lee Jung Seob.

Půjde o romantický příběh o páru, který spolu chodil a rozešel se v New Yorku. Jeden z milenců se pak vrací do toho stejného města, aby si tyto vzpomínky připomněl jako šťastné, místo aby byly poznamenány bolestí z rozchodu, a nachází přitom novou lásku.

Lee Yoo Bi ztvární Song Yoo Hwu, začínající herečku. Její herecký kolega, představitel hlavní mužské role, je popisován jako hvězda nové generace Hallyu, ale jeho jméno zatím nebylo oznámeno.

Po filmech Lost in Love a Romantic Island půjde o třetí romantický film režiséra Lee Jung Seoba. Bude se natáčet výhradně v New Yorku. Režisér k tomu uvedl: „Chtěl bych ukázat skrytý vyspělý potenciál herečky Lee Yoo Bi, která už dříve vždy ukazovala svou upřímnou tvář.“ Film se bude odehrávat v roce 2018.

Natáčení začne začátkem příštího roku.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.