Hvězda Squid Game Heo Sung Tae prozradil, jaká scéna pro něj byla nejděsivější. Také mluvil o připravovaném filmu Hunt

Film / TV
Foto: Yonhap News

Herec Heo Sung Tae se v nejnovější epizodě pořadu My Little Old Boy svěřil se svými zážitky z úspěšného seriálu Squid Game!

Během vysílání populárního pořadu My Little Old Boy, vystoupila hvězda Squid Game jako speciální moderátor. Poté, co ho maminky celebrit viděly, zjistily, že vypadá méně děsivě, než očekávaly na základě jeho ztvárnění padoucha Jang Deok Sua v seriálu Squid Game.

Moderátor Shin Dong Yup se ho zeptal, zda pociťuje po odvysílání Squid Game větší popularitu a Heo Sung Tae odpověděl: „V mém každodenním životě se nic nezměnilo, protože stále pendluju mezi svým domovem a natáčecím placem. Největší změnou je, že počet mých sledujících na Instagramu neuvěřitelně stoupl.“ Přehled odhalil, že za pouhý měsíc se počet sledujících zvýšil ze 10 000 na více než 2,2 milionu.

Když se ho zeptali, zda by se v případě, že by měl spoustu dluhů a neměl pro co žít, zapojil do skutečné hry Squid Game, odpověděl: „Nemyslím si, že bych toho byl schopen. Raději strávím zbytek života splácením dluhů. Myslím, že bych se příliš bál čelit smrti.“

Poté, co si zahrál po boku Lee Jung Jaea v seriálu Squid Game, se znovu sešli na place připravovaného filmu Hunt, který je také Lee Jung Jaeovým režijním debutem. Když se ho zeptali, jestli tentokrát bylo jiné pracovat s Lee Jung Jaem, Heo Sung Tae řekl, že teď, když se více sblížili, spolu mnohem víc vtipkovali.

„Během Squid Game jsme spolu hlavně hodně mluvili, abychom mohli hrát uvolněněji,“ vysvětlil. „Ale teď se dokonce i jinak zdravíme. Když přijdu na natáčení, tak se mu žertovně ukloním a řeknu: ‚Ach, naše globální hvězda dorazila!'“

S odkazem na způsob, jakým jeho postava oslovila Lee Jung Jaea ve Squid Game, Heo Sung Tae pokračoval: „Pak se ukloním znovu a řeknu: ‚Ssangmun-dong, proč jsi takový?‘ Žertujeme tak spolu. Myslím, že se při práci na Hunt ještě více sbližujeme.“

Heo Sung Tae dále prozradil, jaká scéna ze Squid Game pro něj byla nejhorší a nejděsivější. „Mám opravdu hrozný strach z výšek,“ řekl. „A to až do té míry, že dokonce musím jít uprostřed, když jdu po nadjezdu. Takže scéna se skleněným mostem pro mě byla opravdu těžká.

„Postava Deok Sua se neměla bát,“ pokračoval, „takže jsem musel předstírat, že strach nemám, ale uvnitř jsem se třásl. Než se začaly rozjíždět kamery, musel jsem se něčeho držet, přičemž jsem se třásl strachy. Hrál jsem jen v tu dobu, kdy kamery točily. A jakmile vykřikli ‚Střih‘, vrhl jsem se k něčemu, čeho jsem se mohl držet, a zůstal tam.

Na otázku, zda byli kvůli natáčení opravdu tak vysoko, odvětil: „Jeden záběr se natáčel opravdu vysoko, i když byla zavedena bezpečnostní opatření. Zbytek záběrů jsme točili asi 3 metry nad zemí. Ale i to bylo děsivé. Byla to pro mě ta nejděsivější scéna.“

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.