Ji Chang Wook a Sooyoung budou v seriálu Tell Me Your Wish plnit přání pacientům v hospici

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki.com

Kdo má rád dojemné příběhy, může se těšit na seriál s pracovním názvem Tell Me Your Wish, který se bude odehrávat v hospici a byl inspirován nizozemskou organizací, která plní přání pacientům v terminálním stádiu rakoviny. 

Seriál bude režírovat režisér Kim Yong Wan (The Cursed). V hlavních rolích uvidíme populárního herce Ji Chang Wooka, Sooyoung ze skupiny Girls’ Generation a uznávaného herce Sung Dong Ila.

Čeká nás dojemný příběh mladého muže, kterého život plný těžkostí dovedl až na pokraj sil, a jenž se na základě nařízení o veřejně prospěšných pracích vydá do hospicu a připojí se k personálu, aby plnil různá přání lidí, kteří prožívají poslední chvíle svého života.

Ji Chang Wook, který si získal slávu díky seriálům Healer či K2, ztvární Yoon Gyeo Rea, který vyrostl v sirotčinci a posléze skončil v nápravném zařízení pro mládež a vězení. Kvůli nehodě začne pracovat jako dobrovolník v hospici a znovu naposledy bojuje o přežití.

Sung Dong Ila uvidíme v roli Kang Tae Shika, který po ztrátě smyslu života pracuje v hospicu jako šéf dobrovolníků. Herec je známý svými skvělými výkony ve filmech Pawn a Metamorphosis.

Sympatická Sooyoung bude hrát zdravotní sestru Seo Yeon Joo, která se snaží pacientům dodávat sílu a naději. Členku Girls’ Generation můžeme znát ze seriálů Run On a Tell Me What You Saw.

Premiéry Tell Me Your Wish se dočkáme příští rok a je zcela jisté, že budeme potřebovat kapsníky.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.