Lee Kwang Soo promluvil o filmu Sinkhole, randění na veřejnosti, působení v Running Manovi a herectví

Film / TV
Foto: soompi.com

Herec Lee Kwang Soo se nedávno zúčastnil rozhovoru pro Sports Chosun, aby propagoval svůj nový film Sinkhole.

Sinkhole je komediální katastrofický film o muži, který na koupi vlastního domu šetřil 11 let jen proto, aby se dům za pouhou minutu propadl 500 metrů pod zem. Ve filmu hrají Kim Sung Kyun, Cha Seung Won, Lee Kwang Soo, Kim Hye Joon a další. Film měl být uveden loni, ovšem kvůli pandemii COVID-19 se premiéra opozdila.

Lee Kwang Soo v rozhovoru řekl: „Film měl mít premiéru loni, ale došlo ke zpoždění, protože situace ve světě nebyla moc dobrá. Myslím, že můžeme být vděční za to, že v tomto období lze vůbec filmy promítat. Co se toho týče, je těžké nyní filmy i propagovat. Lidé se snaží být opatrní, proto nechodí do kin a jsou místo toho doma. Ale podle mého je Sinkhole film, který je pro dnešní dobu velmi dobrý. Snaží se lidem předat naději v období, kdy překonávají krize.  Myslím, že lidé mohou z filmu cítit naději a díky tomu mít víc síly.”

Ohledně přátelství s jinými herci řekl: „Jsem vděčný hlavně Cha Seung Wonovi. Je z nás všech nejstarší, ale atmosféru na place velmi zpříjemnil a oslovil nás jako první. Díky němu se všichni herci a produkční štáb na place při natáčení bavili.” Dále dodal: „Během natáčení tohoto filmu jsem se hodně dozvěděl o důležitosti přátelství. Díky tak skvělým kolegům jsem měl pocit, jako bych trávil čas s rodinou. Díky nim jsem mohl hrát a zkoušet tak, jak jsem chtěl.”

Lee Kwang Soo také zmínil zranění kotníku. V loňském roce si při autonehodě zlomil pravý kotník a přetrvávající bolesti vedly k tomu, že po více než deseti letech opustil show Running Man. Řekl: „Nedávám si dlouhou pauzu od propagací. Příští týden jdu na operaci a pak podstoupím rehabilitační léčbu. Není to tak vážné, takže to neovlivní můj každodenní život. Před rehabilitací jsem byl trošku líný, takže se zaměřím hlavně na to, abych to napravil.”

Mnoho lidí označilo odchod Lee Kwang Sooa z Running Mana za návrat k jeho skutečné práci, a to k herectví. Kwang Soo na to však řekl: „Sám si tím nejsem úplně jistý. Mám pocit, že jsem stále stejný. Necítím žádný tlak pro návrat do mé skutečné práce. Nic se nezměnilo od doby, co jsem byl v Running Manovi. Chci jen pokračovat tak, jak jsem pokračoval doposud, a dělat to nejlepší, co mohu.”

Herec se nedávno objevil v komediálním pořadu My Little Old Boy, kde byl i stálý člen obsazení Running Mana, Kim Jong Kook. Kwang Soo ohledně toho řekl: „Ještě před odvysíláním pořadu jsem musel zavolat Kim Jong Kookovi a předem se mu omluvit. Vysvětlil jsem mu, že jsem o něm před kamerami řekl toto a toto, a protože to sestříhali, moc jsem toho vlastně neřekl. Omluvil jsem se mu dříve, než se epizoda vůbec odvysílala. Ale on už ví, co si o jeho osobnosti myslím, takže mu to asi tak moc nevadilo.”

Na rozdíl od svého komediálního image v Running Manovi, Lee Kwang Soo přiznal, že ve skutečnosti není zábavný. „Nejsem typ člověka, který by moc mluvil,” řekl. „Když někoho potkám poprvé, bývá zklamaný jelikož očekával, že budu vtipný, upřímný a otevřený. V minulosti jsem kvůli tomu měl starosti a byl jsem ve stresu. Ale teď co jsem starší, se cítím pohodlněji než dříve. Mohu s ostatními mluvit lépe. V minulosti jsem byl velmi opatrný při interakci s lidmi, ale teď jsem si uvědomil, že to ostatním lidem není příjemné, takže se v tom snažím být lepší.”

Na otázku, zda bude někdy v budoucnu hostem v Running Manovi, odpověděl: „Myslím že by to bylo vtipné. Také by to všem mohlo připadat opravdu zvláštní. Samozřejmě by bylo skvělé všechny znovu vidět, připadalo by mi to jako návrat do rodného města, ale nevím. Je těžké to vyjádřit slovy. Myslím, že by to vypadalo jinak, kdybych se vrátil jako host, a ne jako člen.”

Lee Kwang Soo je ve vztahu s herečkou Lee Sun Bin, což vyšlo najevo 31. prosince 2018.  V minulosti se herec zmínil o tlaku, který přišel se zveřejněním vztahu, a když přišla řeč na Lee Sun Bin, řekl upřímně: „Stále to cítím stejně. Chodíme spolu normálně jako ostatní lidé. Není to tak, že bychom se nemohli setkat normálně venku, když chceme. Jdeme a jíme spolu dobré jídlo a jsme spolu šťastní.”

A co vy? Viděli jste již film Sinkhole, nebo se na to teprve chystáte?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.