Magický večer v Brně: Korejský cellista Boseong Cho spojí Rachmaninova s filmovou hudbou

Hudba
Foto: The Road of Classics

Připravte se na výjimečný hudební večer v Brně, kdy do města zavítá korejský violoncellista Boseong Cho. Společně s klavíristkou Angelinou Kydorou přináší spojení dvou světů – monumentální krásy Rachmaninovových skladeb a okouzlujícího výběru filmové hudby.

Tento koncert slibuje jedinečný zážitek, kde se síla klasické hudby propojí s emocemi, které známe z filmových pláten. V programu zazní například Rachmaninovova slavná Sonáta pro violoncello a klavír, ale také pečlivě vybrané skladby z filmové hudby, které vás pohltí svou hloubkou a výrazem.

Korejský cellista Boseong Cho se před rokem přestěhoval na Slovensko, aby se stal členem Slovenské filharmonie, a přijal tuto nabídku po vítězství ve třech konkurzech do národních orchestrů. Více se o něm můžete dočíst v rozhovoru pro zenskyweb.sk zde.

Nechte se unést melodiemi, které rozsvítí vaši duši a připomenou sílu hudby jako umění, které dokáže spojovat svět klasiky s magií filmového světa. Tento večer bude nezapomenutelným spojením uměleckého mistrovství a filmové atmosféry, který byste si neměli nechat ujít.

Kdy: 28. září 2024 

Kde: Besední dům, Komenského náměstí 534/8, Brno

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal.

Pokud nejste z Brna, můžete Boseonga Cho slyšet i na Slovensku, a chystají se také koncerty v Praze. Více informací najdete zde.

Zdroj: The Road of Classics, Zenskyweb.sk

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.