Moonbin ze skupiny ASTRO navždy opustil tento svět. Bylo mu pouhých 25 let

Eva Lenská
Hudba
Foto: instagram.com/officialastro/

Dnes přinášíme všem fanouškům Kpopu a skupiny ASTRO velmi smutnou zprávu. Nadaný zpěvák, herec a tanečník Moonbin zemřel ve věku 25 let. Bez známky života jej nalezl jeho manažer, který okamžitě zavolal policii. Je nám to velmi líto a soucítíme se všemi pozůstalými i fanoušky. Také přinášíme vyjádření společnosti Fantagio.

Pětadvacetiletý Moonbin byl dnes 19. dubna nalezen mrtev ve svém bytě v Gangnamu. Manažer, který jej našel, okamžitě zavolal policii, která prohlásila, že s velkou pravděpodobností šlo o sebevraždu. Přesnou příčinu úmrtí však přineše až pitva, o kterou policie požádala.

Krátce po zveřejnění této smutné události, se k celé záležitosti vyjádřila i umělcova agentura Fantagio:

„Zde je společnost Fantagio,

nejprve se omlouváme, že vám musíme sdělit tuto smutnou a srdcervoucí zprávu. Dne 19. dubna nás náhle opustil člen ASTRO Moonbin, který se nyní zařadil mezi hvězdy na nebi.

I když se to nedá srovnat se zármutkem rodiny, která se musela rozloučit se svým milovaným synem a bratrem, jeho kolegové umělci a zaměstnanci tady ve Fantagiu, kteří s ním byli dlouhou dobu, také hluboce truchlí a poci´tují obrovský šok a žal.

Ještě více nás bolí, že tuto náhlou zprávu musíme sdělit fanouškům, kteří Moonbinovi věnovali svou bezmeznou lásku a podporu. Protože až příliš dobře víme, jak nepřekonatelný byl zesnulý ve své lásce k fanouškům, na které neustále myslel, je zármutek o to více zdrcující.

Aby pozůstalí, kteří kvůli této náhlé tragédii upadli do velkého smutku, mohli s úctou truchlit za zesnulého a rozloučit se s ním, prosíme vás, abyste se zdrželi spekulativních nebo lživých zpráv.

V souladu s přáním truchlící rodiny proběhne pohřeb v co nejtišším duchu za účasti rodiny, blízkých přátel a zaměstnanců agentury. Ještě jednou chceme vyjádřit hluboký zármutek nad tím, že zesnulý vykročil na svou poslední cestu.“

Foto: instagram.com/officialastro/

Moonbin byl známý nejen jako idol a člen skupiny ASTRO či podskupiny Moonbin&Sanha, ale také jako začínající herec. Měl mladší sestru a mezi jeho přátele patřili Jungkook z BTS a Seungkwan ze SEVENTEEN. Se skupinou debutoval v roce 2016.

Chtěli bychom vyjádřit upřímnou soustrast všem pozůstalým, především rodině, členům skupiny, přátelům a samozřejmě také fanouškům.

Zdroj: soompi, news18

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Barbora Kudrnová

    Chudák kluk,co za tím bylo se asi nikdy nedozvíme, asi toho na něj bylo moc i Astro se nedávno rozpadli.

    1. Eva Lenská

      Astro se nerozpadli, jen Rocky odesel. Skupina dal fungovala a Moonbin se Sanhou meli naplanovane koncerty. Je to strasne, idolove jsou pod hroznym tlakem. Porad tomu nemuzu uverit. Tak mladej kluk...