FilmnaDVD má najväčší výber k-pop CDs v Česku aj na Slovensku! Zabudnite na clo a majte doma svoj obľúbený album o pár dní

Mima Kolcúnová
Film / TV
Foto: filmnadvd.cz

Často ste už aj vy určite premýšlali nad tým, že by ste si radi zaobstarali album svojho obľúbeného kórejského umelca alebo skupiny, no zahraničné stránky vás nelákajú. Máme pre vás preto riešenie. eShop FilmnaDVD je skvelou možnosťou. Zaručene vyhovie aj tým náročnejším k-poperom.

Dobrý deň, FilmnaDVD.cz!
Momentálne patríte medzi najväčších a najznámejších predajcov kórejských CD a k-goodies v Česku. Viete našim čitateľom bližšie priblížiť, kedy a prečo ste sa rozhodli pridať do vašej ponuky veľmi špecifickú juhokórejskú hudbu? Čo bolo hlavným dôvodom?

Začít zařazovat k-pop pro nás byla výzva, protože náš eshop funguje už přes deset let a prodáváme vše od DVD, Blu-raye až po hudební CD a vinylové desky, a řekli jsme si, proč to nevyzkoušet. Zkusili jsme to a postupně jsme začali zařovat nejpopulárnější tituly od BTS, a tím jsme se začali dostávat do povědomí fanoušků v ČR a na Slovensku. Dodnes si vzpomínáme, jak jsme si na k-popová alba vyčlenili jeden regál a říkali jsme si, kolik toho vlastně máme. Dnes máme těch regálů asi 25 a stále nabídku rozšiřujeme třeba o k-pop merch, takže místa máme vlastně pořád málo.

Patríte aj vy medzi fanúšikov k-popu? Ktorý umelec vás v poslednej dobe zaujal?

Než jsme začali k-pop prodávat, tak jsme moc o tomto žánru nevěděli, ale když jsme zjistili, jaké široké spektrum příznivců tahle hudba má, začali jsme se zajímat, a samozřejmě jsme si poslechli od těch nejznámějších skupin jejich nejvíce poslouchané skladby a upřímně nás nejvíc asi zaujala holčicí skupina BlackPink. Ta nás docela v jednu dobu chytla tak, že jsme ji poslouchali i doma.

Všimli sme si, že vašu ponuku v tejto dobe dopĺňajú aj OST ku kórejským seriálom. Akým spôsobom sa rozhodujete, ktoré OST do vašej ponuky zahrniete?

Tak soundtracky bereme na náš sklad všechny, které mít můžeme, abychom měli opravdu velký výběr pro každého a nikdo nás nemohl nachytat, že nějaký nemáme.

Je možné, aby vám zákazníci napísali o aké CD/OST/merch majú presne záujem? Dokážete následne tieto produkty na základe prianí svojich zákazníkov pridať do už teraz širokej ponuky?

Ano, určitě. Když jsme začínali rozjíždět náš Instagram, tak nám hodně fanoušků psalo, jaké album by chtěli sehnat, a musíme říct, že v opravdu velké většině jsme vždycky vyšli vstříc všem, když to šlo, a přidali jsme tato alba do naší nabídky. V tuto chvíli to funguje pořád stejně.

Uvažujete rozšíriť svoj sortiment aj o iné ázijské krajiny ako sú napríklad Japonsko, Čína, Taiwan a podobne?

Tak japonská alba už taky máme, je pravda, že ne v takové míře jako ta korejská, ale když je nějaký titul pro nás zajímavý, bereme ho a držíme na skladu.

Na akom princípe funguje váš obchod? Je možné navštíviť aj vašu kamennú predajňu alebo fungujete len na báze online shopu?

Bohužel nefungujeme jako kamenná prodejna, ale jako e-shop. V případě zájmu je u nás možný osobní odběr v Trhových Svinech, což je takové malebné město kousek od Českých Budějovic.

Môžu si u vás produkty zakúpiť aj slovenskí zákazníci aj napriek tomu, že ste český e-shop?

Samozřejmě, na Slovensko posíláme běžně, stačí si nahoře vpravo přepnout měnu na eura a nakupovat jako v domácím e-shopu, a za dva dny máte zboží doma. Co se týče ostatních zemí, tak posíláme prakticky po celé EU.

Prečo by mali českí a slovenskí fanúšikovia k-popu nakupovať CD svojich obľúbených skupín a interpretov či OST alebo populárny merch práve u vás?  

Jsme velmi pružný e-shop, které objednávky odesílá obratem, takže fanouškům odpadne dlouhé čekání. Držíme skladové zásoby a dáváme do objednávek vždycky požadované verze a pokud nejsou, tak obratem komunikujeme. A celkově jsme takový milý a mladý kolektiv.

Mohli by ste čitateľom asianstyle.cz poskytnúť zľavový kód, aby u vás mohli nakúpiť výhodnejšie?

Slevové kódy nevyužíváme, ale zákazník může získat věrnostní slevu za nákupy v případě, že se registruje v našem obchodě.

Na našom instagrame momentálne prebieha súťaž o CD No Limit od k-pop skupiny Monsta X, ktoré nám venovali filmnadvd.cz. Ak ste sa ešte do súťaže nestihli zapojiť, máte čas do ďalšieho piatku.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.