Jak pečuje o svou pleť hvězda seriálu Penthouse? Han Ji Hyun dává přednost jednoduchosti a značce Needly

Eva Lenská
Film / TV
Foto: wikimedia.org

Půvabná Han Ji Hyun ohromila diváky korejských seriálů svým hvězdným ztvárněním padoušské středoškolačky Joo Seok Kyung v úspěšném seriálu Penthouse. Jak tato kráska pečuje o svou pleť?

Han Ji Hyun získala díky své raketově rostoucí slávě a také díky své úžasné a jedinečné kráse řadu smluv s různými značkami – kosmetickými, oděvními i jinými. Mezině patří Hair Kitchen, módní značka On and On a kosmetická značka Needly.

Jelikož začínala jako modelka, musela vždycky dbát na svůj vzhled. Médiím mnohokrát prozradila, že se základům péče o pleť naučila právě díky modelingu.

Večer při čištění obličeje nejprve použije balzám. Dává přednost jemnému čisticímu balzámu nebo jemnému čisticímu gelu. Ohledně toho vysvětlila: „Balzám Needly, který používám je tak jemný a hladký. Vzhledem k tomu, že obsahuje olej, zdá se, že odstraňuje make-up, aniž by podráždil mou pleť. Myslím, že je opravdu dobrý.“

Dalším krokem je tonizace pleti. Herečka používá tonizační polštářky Needly a maximalizuje účinek produktu tím, že tyto polštářky používá jako masku a vklepává jejich obsah do pokožky, aby se vstřebal.

Hned poté následuje hydratace pleti lehkým obličejovým olejem, který udržuje pleť pružnou. Nakonec přichází na řadu hydratační gelový krém s panthenolem od Needly.

Foto: Marie Claire

Pro své fanynky má herečka ještě jeden tip: „Po umytí obličeje si pleť neutírejte. Místo toho naneste pleťové mléko nebo krém na vlhkou pokožku. Díky tomu se budete cítit svěže.“

Han Ji Hyun dává přednost jednoduché a snadné zkrášlovací rutině, aby ji mohla snadno dodržovat i přes svůj nabitý program. Není divu, že si tuto nadanou a půvabnou šestadvacetiletou herečku oblíbilo mnoho kosmetických značek.

Zdroj: kdramastars.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.