D.O. z EXO si vybral nový projekt. Tentokrát si zahraje potrhlého prokurátora

Eva Lenská
Ostatní
Foto: 1st look korea

Do Kyung Soo se po návratu z vojny věnoval spíše filmům, nyní však potvrdil, že si konečně zahraje i v seriálu. Po historickém dramatu 100 Days My Prince z roku 2018, se pustí do projektu z právnického prostředí.

D.O. si vybral seriál s pracovním názvem Prosecutor Jin’s Victory (nebo také True Sword Battle), který bude vysílat televize KBS2. Režírovat jej bude Kim Sung Ho (Move to Heaven) a scénář si vezme na starost Im Young Bin (Sketch).

Můžeme se těšit na příběh o prokurátorovi jménem Jin Jung, který je vyzbrojen špatnými mravy a přestupky. Rozbíjí svatyně vytvořené bohatstvím a mocí, a dokonce likviduje chamtivé lidi, kteří v těchto svatyních žijí. Používá účelné metody namísto konvenčních, triky namísto standardních postupů a delikvenci namísto upřímnosti, aby zabránil zkorumpovaným autoritám rozvrátit společnost. Díky osvěžujícímu smyslu pro spravedlnost dá seriál divákům zapomenout na frustrující realitu.

D.O. samozřejmě ztvární Jin Junga, státního zástupce na třetím oddělení Centrální okresní prokuratury. Jin Jung je ďábelsky okouzlující muž a do historie prokurátorů se nadlouho zapíše tím, že je nebývale potrhlý. Zároveň má však hluboký smysl pro spravedlnost a bdělé svědomí. Bojuje na straně slabých, bojuje se zlem oko za oko a zub za zub a mstí se klidně i desetkrát.

Po boku Do Kyung Sooa si možná zahraje mladá herečka Lee Se Hee, která zvažuje nabídku. Produkční tým slíbil: „Toto drama přinese divákům velké uspokojení a vzrušení, které doposud nepocítili, a to díky osvěžujícím scénám, v nichž šílený delikventní prokurátor pracuje na úrovni padouchů.“

Na premiéru se můžeme těšit ještě letos.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.