Na In Woo a Lee Moo Saeng si zahrají v jihokorejské předělávce britského seriálu Cleaning Up

Eva Lenská
Ostatní
Foto: ALIEN COMPANY, Cube Entertainment

Jihokorejci chystají předělávku britského seriálu Cleaning Up z roku 2019. K herečkám Jun So Min, Yum Jung Ah a Kim Jae Hwě se připojí sympaťáci Na In Woo a Lee Moo Saeng.

Cleaning Up bude vysílat stanice JTBC a půjde o předělávku stejnojmenného britského televizního seriálu. Děj se bude týkat boje tří uklízeček v bezpečnostní firmě, které se snaží vytvořit si nový osud poté, co se doslechnou o obchodování s důvěrnými informacemi.

Před několika dny bylo oznámeno, že tři hlavní hrdinky, které se z nějakého důvodu staly uklízečkami, ztvární herečky Jun So Min, Yum Jung Ah a Kim Jae Hwa. Nyní se zaměříme na jejich mužské protějšky.

Lee Moo Saeng, který v současné době hraje v seriálu Thirty-Nine, bude hrát tajemnou postavu Lee Young Shina, který je mezi ženami považován za ideálního muže. Je romantický a sexy, má pohlednou tvář a jemné vyjadřování a od své vyvolené si přeje vše. Ačkoli Lee Young Shin pracuje jako informátor pro právnickou firmu, je to postava zahalená tajemstvím a jeho přesné povolání není známo.

Na In Woo ztvární Doo Younga, studenta, který si pronajímá pokoj v domě Eo Young Mi (Yum Jung Ah), zatímco usiluje o doktorát. Je to ryzí šprt, který je manuálně zručný a vyzná se ve strojích a elektřině. Doo Young má srdečnou povahu, takže každý, kdo zakusí jeho vřelost, mu bude vroucně fandit.

Korejskou verzi seriálu bude režírovat Yoon Sung Sik (Mr. Queen) a scénář bude mít na svědomí Choi Kyung Mi (Return). Premiéry se dočkáme v první polovině letošního roku.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.