Jak se Jung Hae In udržuje v kondici? Známe jeho cvičební plán i stravovací návyky

Eva Lenská
Film / TV
Foto: C&B Photography/Netflix

Jung Hae In patří k nejpřitažlivějším jihokorejských hercům. Dbá na své zdraví i postavu. Pravidelně cvičí a vyhýbá se nezdravým věcem. Pojďme se podívat na jeho cvičební plán a stravovací návyky.

Jung Hae In má v současné době 33 let, ale vypadá mnohem mladší. Působí svěže, mužně a má velké charisma. Nedávno zaujal fanoušky ve vojenském seriálu D.P. a všichni už se těší na jeho novinku Snowdrop.

Jak si tento sympatický herec udržuje svou skvělou postavu a břišní svaly? Jung Hae In chodí pravidelně do posilovny. Jak postupuje? Nejprve běhá na běžeckém pásu střední rychlostí 20 až 30 minut. To mu pomáhá zbavit se přebytečného tuku a zároveň spálit spoustu kalorií a zahřát tělo na hlavní trénink.

Po zahřátí zvedá nějakou dobu činky, čímž posiluje svaly ve středu těla. Poté přichází na řadu cvik zvaný bench-press, kterým si posiluje bicepsy a tricepsy. Herec cvičení nezanedbává ani, když nemá čas chodit do posilovny. V takovém případě dělá doma nebo kdekoli jinde kliky a přítahy.

Nejen že hodně cvičí, ale také dbá na zdravou životosprávu. Je všeobecně známo, že pivo a jakýkoli druh sycených alkoholických nápojů způsobuje nadýmání. Jung Hae In se tedy alkoholu vyhýbá, a když už musí pít, dá si maximálně jednu sklenku vína nebo šampaňského.

Foto: Naver.com

Také si dává pozor na to, co jí. Miluje vařená kuřecí prsa, zeleninové saláty a další chutné bílkoviny, jako je telecí, zvěřina a dokonce i ryby. Ačkoli jí sacharidy, nemá rád sladké, takže mu nečiní potíže se mu vyhýbat. Přesto si občas dopřeje malý dortík, zejména, když je ve stresu.

Zdroj: kdramastars.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.