Co o sobě exkluzivně pro AsianStyle prozradil bývalý center a vítěz první řady Idol Producer, Cai Xukun?

Anež Štefanová
Hudba
Foto: manyanu.com

Cai Xukun se v show IDOL PRODUCER umístil na prvním místě a stal se tak centerem nové skupiny NINE PERCENT. Co  prozradil v exkluzivním rozhovoru? To se dozvíte v článku.

Ahoj Xukune, jmenuji se Anežka Štefanová a jsem redaktorkou a editorkou největšího českého a slovenského webu o asijské kultuře, AsianStyle.cz. Mohl by ses prosím představit našim čtenářům?

Ahoj, já jsem Cai Xukun.

Než ses zúčastnil Idol Producer, napadlo tě někdy, že budeš mít v show takový úspěch a že získáš první místo?

Když jsem se dozvěděl, že tahle show bude, měl jsem radost. Myslel jsem si, že tohle je přesně něco pro mě. V té době jsem totiž zrovna napsal několik vlastních písní a chtěl jsem si to vyzkoušet a zlepšovat se. Myslel jsem na to, že chci pracovat nejlíp, jak dokážu, nemyslel jsem na výsledek.

Měl jsi od show Idol Producer nějaká očekávání, než ses zúčastnil?

Chtěl jsem se naučit více věcí z oboru a také jsem chtěl, aby mě poznalo více lidí, aby více lidí vědělo, že v Číně je jeden zpívající a tancující zpěvák jako já.

Kdo z mentorů ti nejvíce pomáhal?

Každý mentor nám pomáhal jinak. Zejména PD Zhang Yixing nám dával hodně rad, ať už profesních, nebo osobních. Zhang Yixing je mým vzorem.

Co ses v Idol Producer naučil?

Zlepšil jsem se ve zpěvu, tanci, rapu i tvorbě. Když jsme pracovali v malých skupinkách, se všemi se dobře spolupracovalo.

Co je tvou inspirací při skládání písní?

Mohou mě inspirovat například nějaké příběhy lidí z mého okolí, vlastní zkušenost, filmy, knihy…

Kdybys měl možnost podívat se někam do zahraničí, kterou zemi bys chtěl navštívit?

Maledivy, slyšel jsem, že je tam krásně, tak bych se tam někdy chtěl podívat. Abych pravdu řekl, chtěl bych se podívat na všechna místa, kde jsem ještě nebyl. Rád se těším z krásné přírody.
 

Kdybys měl možnost učit se nový jazyk, jaký by to byl?

Kdybych měl možnost, chtěl bych se naučit hodně jazyků, porozumět odlišným kulturám a zároveň naši čínskou kulturu představit více lidem z více zemí.
 

Máš nějaký vzor?

Mým vzorem jsou všichni pozitivní lidé, kteří dávají lidem naději.
 

Mohl bys něco vzkázat našim čtenářům?

V první řadě bych Vám všem chtěl poděkovat za lásku a podporu, kterou mi dáváte. Prosím, podporujte i NINE PERCENT. Přeju Vám hodně štěstí a ať se Vám ve všem daří!

Děkujeme za tvůj čas a za rozhovor. Přejeme hodně úspěchů v tvé budoucí kariéře. 

Sledovali jste IDOL PRODUCER? Líbil se vám Cai Xukun? Těšíte se na budoucí aktivity NINE PERCENT? Podělte se s námi o vaše názory v komentářích.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.