Stray Kids se stali první K-POP skupinou, která navštívila Met Gala

Hudba

Met Gala se každoročně koná v USA pod záštitou magazínu Vogue. Herci, hudebníci a obchodní magnáti takto přispívají k finanční sbírce Metropolitního muzea umění v New Yorku.

Od pozvaných hostů, na jejichž seznam dohlíží osobně Anna Wintourová, se očekává, že své módní stylizace přizpůsobí tématu každoroční výstavy, obvykle v haute couture. Anna Wintourová, módní ředitelka a šéfredaktorka Vogue, zastává funkci předsedkyně nebo spolupředsedkyně Met Gala od roku 1995.

Letošní ročník měl téma „Garden of Time“ a Stray Kids zazářili v na míru šitých kouscích od návrháře Tommyho Hilfigera. Klasická červená, modrá a bílá paleta je nejen pro Tommyho Hilfigera ikonická, ale zároveň jsou to barvy jak americké, tak jihokorejské vlajky.

Outfity měly zlaté a květinové detaily, které jsme mohli vidět po odhalení na samotném červeném koberci. Tommy Hilfiger také při rozhovoru společně se Stray Kids odhalil, že se skupina chystá na světové turné po čtyřiceti městech. Časopisy jako Rolling Stone či British GQ označily Stray Kids jako nejlépe oblečené hvězdy večera.

Na letošní Met Gala byla také pozvána Jennie Kim ze skupiny Black Pink. Jennie okouzlila v na míru šitých kobaltově modrých mini šatech od Alaïa od návrháře Pietera Muliera. Se svým kouskem se objevila na mnoha seznamech nejlépe oblečených celebrit. Jennie navštívila Met Gala již po druhé. Loni měla debut s vintage šaty od Chanelu.

Zdroj: vogue.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.